En črn body, štirje modni videzi

V omarah nujno potrebujemo kose, ki so vsestranski in jih lahko nosimo z različnimi oblačili ter ustvarimo mnogo modnih slogov. Eden izmed kosov, ki so zelo zaželeni, sploh v topli sezoni, je črn body. Ta must have kos vam bo služil za različne priložnosti, krojev pa je zelo veliko – odvisno od tega, kaj želite poudariti in kaj morda skriti. Prva modna kombinacija je z jeans hlačami. Letos so visoke hlače med top trendi, med kroji pa so najbolj zaželene mum jeans. Skobiminirarajte casual kombinacijo s polnimi petami ter manjšo torbico in videz bo idealen za vsak dan. Druga kombinacija prav tako vsebuje jeans, a je tokrat v središču pozornosti krilo. Od mini do midi ali maxi kril, v poštev pridejo vse tri dolžine. Za bolj rokerski videz obujte gležnjarje, ki so ne glede na toplo sezono zelo IN.

Pinterest
Pinterest

Črn body nosite na bolj elegantne kombinacije; izredno lep je s culottes hlačami, fashionistka Olivia Culpo (na sliki) je izbrala hlače iz semiša. Zraven izberite črne salonarje ali pa sandale z visoko peto in videz bo v hipu bolj sofisticiran. Vse ženstvene po duši lahko svoj črn body oblečete z midi skater obleko – naj bo ta iz čipke ali pa prosojna z zanimivimi detajli, ki naredijo celoten look romantičen. Prav tako pridejo pri tej kombinaciji v poštev visoke pete, pa tudi manjša torbica, ki poveže videz.

Pinterest
Pinterest

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.