Eno krilo, trije povsem drugačni videzi

Vsaka ženska mora imeti v omari določene kose, ki jih lahko nosi na različne načine, za različne priložnosti. In ravno to je čar usnjenega krila daljše dolžine, saj pristaja na številne druge modne kose in sloge oblačenja. Prva kombinacija z midi črnim usnjenim krilom vsebuje navadno črno majico in casual športno jopico, ki naredi videz primeren za vsak dan. Mešanje rokerskega in športnega stila je izredno trendi ta hip na modni sceni in tega lahko preizkusite tudi ve. Pri obutvi lahko posežete po gležnjarjih ali pa izberete športne copate.

Pinterest
Gareth Pugh
Burberry

Drugi dve bolj elegantni različici z midi krilom sta idealne za priložnosti, ko si želite biti nekoliko bolj sofisticirane. Prva je izredno klasična s srajco z vzorčki in črnimi salonarji. Povrhu lahko oblečete trenč plašč ali pa daljši blazer. Naslednji videz pa ima tople pletenine, ki so idealne za nižje temperature. Za piko na i pa poskrbijo visoki škornji, ki še vedno veljajo za must have med modnimi navdušenkami.

Pinterest
By Malene Birger
Pinterest
Chloé

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.