Enostavne spomladanske kombinacije s širokimi hlačami

Kmalu nas bo pričakalo prijetnejše, toplejše vreme in čas za bolj lahka oblačila. Med priljubljenimi spomladanskimi kosi pa so tudi široke hlače, ki jih lahko kombiniramo na sto in en način. Za vas smo pripravili nekaj modnih idej, ki vas bodo prepričale v nakup. Te so brez dvoma nekaj posebnega, saj poskrbijo za privlačnejšo postavo, velik plus pa je tudi to, da so izredno udobne za nošnjo. Te lahko preprosto kombinirate z navadnim topom v eni barvi, ta naj bo čisto preprost brez napisov. Izbirate lahko med T majicami, zelo priljubljene pa so tudi majice z razgaljenimi rameni, ki dodajo poseben modni učinek. Če imate rade bolj izrazite modne kose, pa si lahko privoščite top z raznimi napisi, kot so slogani ali pa različni logotipi modnih znamk. V modi so tudi vzorčki, zato lahko na enobarvne hlače brez strahu oblečete tudi majico s potiskom (namig: živalski potiski so najbolj IN).

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Če je nekoliko bolj hladno, ne pozabite na plastenje in nad topom oblecite jakno, bodisi denim ali pa usnjeno. Zelo lepo izpadejo tovrstne kombinacije tudi z blazerjem, ki naredijo celoten videz bolj sofisticiran in šik. Med širokimi hlačami pa bo moden tudi denim material, ki je popolna izbira za vsak dan. Tega lahko prav tako nosite na čim bolj preprost zgornji del in kot obutev izberete športne copate ali pa visoke pete. Ko so temperature še dovolj nizke, vam priporočamo, da posežete po gležnjarjih z visoko peto, ki podaljšajo noge in vas naredijo višje. Če rade eksperimentirate, se lahko oblečete v double denim trend, torej naj bo jakna v podobnem odtenku denima kot hlače. Namesto jakne pa seveda lahko izberete tudi srajco in učinek bo podoben, kot bi oblekle kombinezon.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.