Etno slog je še vedno v modi

Poznam veliko žensk, ki ga naravnost obožujemo in tudi sama sem za, predvsem v smislu boho bluz s čipko in širokimi rokavi. Ne branim se dolgih oblek brez naramnic, sandalov ali torbic s cofi in še kaj bi se našlo. Etno moda je še vedno priljubljena in veliko oblikovalcev se je odločilo za ta slog, ki pa je vedno interpretiran na sodoben način. Lahko torej rečem, da ne gre za etno v smislu oblačil, ki dejansko prihajajo iz Mehike ali daljnih dežel, prej bi rekla, da gre za zelo evropsko interpretacijo sodobne ženske, ki pa želi biti pristna in barvita.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Etno slog je lep tudi takrat, ko se odločite za pomešanje vzorcev in potiskov: samo poglejte revijo Etro in vam bo vse jasno, saj so mojstri na področju krpanke in njihove obleke so zelo, zelo posebne. Paisley vzorec te v hipu prevzame, pritegne pozornost in poskrbi za drugačnost. Razmislite torej o novem topu s kulisami, kratkih hlačah z robom, bluzi s čudovitimi rokavi in seveda tudi o dolgi obleki. Material je skoraj vedno bombaž, ker je naraven in etno slog deluje prav tako: naravno. Rože, vezenine, cofi so del igre, skoraj nepogrešljivi in nedvomno tudi lepi, vedno na svojem mestu, primerni za poletno sezono. Če ste dovolj navihane, dodajte klobuk, rezultat bo brezhiben.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Če vam je ta slog všeč, potem boste navdušene nad novo, poletno kolekcijo, ki jo je pripravila vrhunska manekenka Heidi Klum za Lidl: LETSLOVESUMMER. Ne samo, da je izrazito poletna in polna veselja, je prav etno in hkrati cenovno dostopna, torej idealna zato, da si ustvarite dobro garderobo, ki jo boste tudi nosile. Kratkih hlač in tunik je na pretek, odlična izbira pa so nedvomno dolge obleke, ki so me osebno zelo prevzele. Več o tem 18. junija, ko bo kolekcija tudi na naših policah! V pričakovanju lepega pa poglejte video, ki sledi.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=22&v=FeUFGNkuYEo

Vir: Lidl
Vir: Lidl

Zanimivo, kako nam reklamna kampanja ponuja prav ženske in potovanje ter se tako osredotoči na svobodo, ki si jo vse želimo!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.