Fashionistke še vedno prisegajo na športen slog

Ne glede na to, da je pomlad čas romantike, boho sproščenih oblek, pastelnih odtenkov in vsega, kar paše zraven, fashionistke še vedno prisegajo tudi na športen slog oblačenja. V ospredju pa je kar nekaj modnih kosov oziroma trendov, ki jih ni mogoče spregledati. Must have je brez dvoma matchy-matchy trend; torej oblačila od glave do pete v podobnem slogu, barvi, kot bi bile oblečene v komplet. Najbolj in so športne sproščene hlače, ki jih kombinirate z športno jopico in T shirtom oziroma bodyjem. V prihajajočih bolj toplih mesecih pa bomo lahko opazili veliko kril pa tudi krajših hlač. Tukaj vstopi tudi logomanija, ki vključuje opazne brendirane kose ali pa prepoznavne detajle kot ima Adidas tri črte. Fashionistke največkrat na to kombinacijo vključijo tudi visoke pete, ki naredijo kontrast, seveda sta tudi make-up in pričeska zelo urejena, kar da videzu modni pridih. Če so vam bolj všeč posamični kosi, so IT kos športnega sloga tudi baggy hlače. Pri nošenju le-teh bodite pozorne le na to, da je zgornji del oprijet, da naredi celoten outfit lepo silhueto. Tudi v primeru baggy hlač so visoke pete zelo zaželene, saj dodajo kakšen centimeter in podaljšajo nogo.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Tretji modni kos je hoodie, oziroma športna jopica s kapuco. Če ste dovolj samozavestne, izberite crop top model in ga kombinirajte s hlačami z visokim pasom. Tudi pri izbiri barve se ne bojte eksperimentiranja; rumena in oranžna naredita zares velik vtis. Eden najbolj basic, osnovnih kosov pa je T shirt z logom. Ta v hipu doda športni videz ne glede na to, kakšna so ostala oblačila. Le-te lahko nosite z bolj elegantimi modnimi kosi kot je hlačni kostim ali pa plasirano midi krilo. In še zadnji kos je obutev; superge še vedno veljajo za najbolj modno obutev med uličnim slogom. Daddy oziroma chunky model navdušuje fashionitke po celem svetu, na voljo pa je tudi več različnih modelov, ki so malce manj opazni.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.