Festivalski pridih, ki ga lahko vključite v svoj vsakdan

Eden največjih glasbenih dogodkov Coachella je za vogalom in tako kot je prepoznavna glasba na festivalu, je zagotovo tudi moda. Coachella je glasbeni festival, ki je s pomočjo socialnih omrežij postal modni dogodek, kjer se zberejo fashionistke z vsega sveta in pokažejo svoj slog oblačenja. Prepoznavni festivalski stil lahko vse vključimo v svoj vsakdan, tudi če se velikega dogodka zares ne bomo udeležile. V ospredju so crop topi in spodnji deli z visokim pasom, ki so nekakšna uniforma Coachelle. Crop topi so v vseh materialih in krojih; letos bodo imeli poseben moment pleteni crop topi, ki jih lahko skombinirate z različnimi spodnjimi deli, kot so široke hlače, maxi krila ali pa krajše jeans hlače. Na festivalih je zelo zaželen matchy-matchy look, torej majica in spodnji del v istem odtenku ter materialu – in tega lahko oblečemo prav tako za vsak dan.

vir: Instagram
vir: Instagram
Privacy Please
vir: Instagram
vir: Instagram
Lovers + Friends
Wildfox Couture

Glede festivalskih odtenkov ni pravil, saj so priljubljeni tako nevtralni odtenki kot živahne barve ter različne barvne kombinacije. Med vzorčki je letos hit karo črno-bel vzorec in takoj za njim barvite črte v mavričnih odtenkih. Eden izmed festivalskih kosov je tudi maxi, boho šik obleka, ki je tokrat zelo bogata z različnimi naborki in potiski. Seveda ne moremo brez modnih dodatkov in kos, ki ima festivalski pridih in ga lahko nosimo vsak dan, je klobuk, prav tako tudi statement uhani v živi barvi (izberite tako, ki bo izstopala v primerjavi z vašo barvo las).

vir: Instagram
vir: Instagram
Clube Bossa
vir: Instagram
vir: Instagram
Ále By Alessandra
Vanessa Mooney

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.