Figa kot jo nosijo baletke

Lepotni trendi so to sezono naklonjeni naravnim videzom; od make-upa do pričeske. Odtenki barv so izredno naravni in tudi oblika pričeske ni nič kaj zapletena. Popolno nasprotje so strogo počesane baletne fige, ki prav tako kraljujejo med trendi spetih pričesk. Te so primerne za čisto vsak dan ali pa tudi posebne priložnosti in v hipu dodajo noto sofisticiranosti, točno tako, kot jo imajo balerine. Pozitivna plat fige je tudi to, da je še lepša, ko so lasje nekoliko bolj umazani in idealna je za bad hair day. Prav tako jo zelo hitro lahko ustvarite, brez večjih komplikacij: vse, kar potrebujete, so krtača, elastika, špangice in goba za učinek bolj gostih las (po želji.)

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Visoka speta pričeska zelo lepo poudari obrazne poteze in pristaja na zimske kose, kot so pulover z visokim puli ovratnikom ali pa srajco, saj lepo poudari vrat. Če želite razkazati svoje statement uhane, je le-ta popolna izbira in sedaj je čas velikih uhanov. Vse, ki rade popestire svoje pričeske, se lahko poigrate z različnimi elastikami ali pa si preprosto omislite žameten trak in ga zavežete v lepo pentljo.

Pinterest

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.