Glamurozni detajli zimskega uličnega sloga

Kljub nizkim temperaturam je ulični slog fashionistk še vedno dih jemajoč, po zaslugi lepih, modnih kombinacij in zanimivih detajlov. Hladna sezona je prinesla nekaj trendov, ki smo jih vzljubile že lani, ter nove, z glamuroznimi detajli, ki ne smejo manjkati v vaših omarah. Brezčasne perle so tokrat na oblačilih, kot so jeans jakne ter hlače, pleteninah, kot so obleke, pa tudi na modnih dodatkih. Te dodajo zanimivo, luksuzno noto še tako basic modnim kosom. Eden izmed najbolj modnih materialov, ki je bil že lani pravi hit, pa je žamet, retro, kraljevski material. To jesen in zimo je opazen v različnih odtenkih vijolične, bordo, temno modre in zelene.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Oboževalke nekoliko bolj “odštekanih” modnih kosov ste verjetno ljubiteljice puhastih, krznenih kosov, kot so jakne ter plašči. Ti v hipu dodajo kanček glamurja vašemu videzu in lahko jih kombinirate za vsakodnevne videze ali pa za posebne priložnosti. Podoben učinek imajo oblačila v metalnih odtenkih zlate, bronze in srebrne. Zelo modna so midi krila in culottes hlače, ki lepo pristajajo na visoke pete ali pa tudi športne copate. Če si želite glamur dodati s pomočjo modnih dodatkov, so uhani prava izbira. Veliki, okrogli, z veliko različnimi okrasnimi kamni – to je leto statement uhanov. 

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.