Glitter box #6: slavimo ter nagradimo ženske in lepoto

Drage bralke in čudovite ženske,

srčno upam, da vas je jesen zadela v dno duše, tako kot je mene. Čeprav so se te dni temperature kar spustile, moram reči, da zelo uživam v svoji družbi in hladnejšem zraku. Sezona sprememb in očarljivih barv me je letos res prevzela in zato sem, z eno besedo, srečna. Upam, da je tako tudi z vami in da ste pripravljene na novi Glitter box #6, ki kot vsak teden vsebuje pravi zaklad dobrih in koristnih izdelkov. A preden vam ga predstavim, je tukaj nova prejemnica Glitter boxa #5, ki je za vse nas zapisala tako:

Končno, sem si rekla, ko sem prvič pred nekaj leti na hitro pregledala  zapise in fotografije na Glitterju. Nekaj samo za ženske in za žensko dušo. Vaši zapisi so krasni in jih z užitkom  prebiram.  Modna stran, kjer se brez zadržkov poveličuje  romantično žensko modo z vsem, kar spada zraven.  Dobesedno oživim, ko vidim vse tiste  volančke, čipke, bele oblekice, klobučke in dodatke pisanih barv. Sem zaprisežena ljubiteljica poletnih oblek, takih in drugačnih. Če frfotajo  do gležnjev in  lahko dam še klobuk na glavo, toliko boljše.  Ne vem zakaj se ženske tako otepajo klobukov … Mimogrede, sama sem svojega prvega, črnega, iz pravega filca, dobila pri  šestnajstih letih  in ga hranim še zdaj. 
 
Vsako leto se težko poslovim od lahke poletne mode in v  jeseni ob prvi priliki obujem  usnjene škornje ter oblečem plašč.   Mislim, da bi morala vsaka ženska imeti vsaj en plašč v omari, če ji sredstva to omogočajo. Naložba za celo življenje, pravim. No, pri meni je ena izmed takih naložb stara že 33 let, še iz študentskih časov, in resno razmišljam, da je prišel čas, da se od  tega plašča dokončno poslovim. No, zaenkrat samo razmišljam. Kot tudi o tem, da bi plašč dala predelati …  
 
Tako kot hranimo svoje najljubše  obleke, klobuke,  tople plašče, v katere se zavijemo v zimskem času,  da nas grejejo, tako hranimo svojo dušo ob  ljubljenih osebah in z vsem lepim, kar nas obkroža.  Lahko je to  samo toplo jesensko sonce s svojimi zlatimi barvami  in kostanjeve ježice na travniku, nabiranje šipka za  dober zimski čaj, tih sprehod po gozdu, poslušanje šelestenj dreves, dobra knjiga, klepet s prijateljico ali  obisk  vnučka.  Zaveš se, da je življenje lepo, se zahvališ drug drugemu  za lepo preživet dan ter z veseljem čakaš na nov teden in nove izzive.
 
Vse dobro  želim in pošiljam en velik objem  iz Nove Gorice.

Mahamo nazaj v Novo Gorico in čestitke Ingrid, ki nam je res polepšala teden. Zdaj pa veselo na delo in tukaj je vsebina novega Glitter boxa #6:

  • Eveline cosmetics krema proti staranju,
  • Revox Q10 serum za obraz,
  • Revox bio arganovo olje,
  • Revox just retinol tonik za obraz,
  • Moroccanoil olje za lase 100 ml,
  • Moroccanoil olje za lase 25 ml za v torbic,
  • Yoskine olje za okoli oči,
  • Ecooking gel za čiščenje obraza,
  • 3x testerji parfuma.

Sodelujete na zelo enostaven način: pošljite mail na darilo@glitter.si, napišite, kdo ste, kaj vam je všeč, katere so stvari, ki jih v življenju obožujete, ali pošljite le pozitivno sporočilo, ki bo vsem nam polepšalo dan. Bodite kreativne! Čakamo vas in srečno vsem!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.