Glitter darilo: set kozmetike Gosh

Drage moje, najbolj uživam takrat, ko lahko svojim bralkam podarim kaj lepega in bleščečega, če pa je povrh vsega še super uporabno in zelo primerno za decembrske praznike, toliko bolje. Tokrat gre za set kozmetike odlične znamke Gosh, ki jo uporabljam tudi sama in je naravnost čudovita.

Foto: osebni arhiv

Blagovna znamka Gosh po svojih lastnih besedah črpa navdih iz modne industrije in življenja. Uporablja le najbolj izbrane sestavine in nadzoruje vsak korak proizvodnega procesa. Nenehno se trudi prihajati z novimi idejami in inovacijami. Kozmetika Gosh predstavlja združitev nekompromisne kakovosti, kreativnosti in prijazne cene. Če se odločite, da jo boste poskusili, vam zagotovo ne bo žal. Gosh prevzame vse posameznike, ki hočejo dobro izgledati, ampak nimajo dovolj časa, da bi obiskovali lepotne salone, ljubijo ličenje in hočejo poudariti svojo edinstvenost in samosvoj značaj.

Vir: Gosh
Foto: osebni arhiv

Pošljite torej mail na darilo@glitter.si (s pripisom Gosh), dodajte vse svoje podatke in držite pesti, da bo ta odličen paket dekorativne kozmetike priromal do vas. In seveda hvala Müllerju, ki ga poklanja!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.