Glitter in Moroccanoil nagradna igra

Obožujem to znamko in res je, ima čaroben vonj. Moroccanoil nam že leta ponuja izdelke, ki so res vrhunski, in poskrbi za čudovito nego las, ki si jo vse želimo. Od šamponov in balzamov do mask, vse je narejeno po meri in seveda ne gre pozabiti na njihovo čarobno olje, ki reši vse tegobe. Čeprav so zdaj saloni žal zaprti (in srčno upam, da se kmalu odprejo), sem si nazadnje, prav v salonu Hairspa v Ljubljani, privoščila Moroccanoil barvno masko v barvi čokolade, ki je že moja stalnica, in pa vrhunsko nego za suhe konice.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Nabavila sem še en produkt, ki je danes glavni akter naše nagradne igre in je res vrhunski: suh šampon v temnih ali svetlih tonih. Mnogokrat je namreč tako, da moramo prav na hitro urediti pričesko in ta izdelek zelo pomaga. Osebno ga imam najraje takrat, ko naredim čop, saj lasem podari več volumna in jih tako tudi lažje spnem. Seveda je sveža barva vedno najboljša odločitev, in to vemo vse, a po drugi strani ni vedno časa zanjo ali pa, tako kot zdaj, do nje na profesionalen način ne pridemo. Ta suh šampon je super tudi zato, ker ne umaže las in lepo prikrije bele lase, oziroma narastek, zato ga je kar dobro imeti doma.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

In da ne bomo preveč tarnale ter lažje dočakale ponovno odprtje vsega, je tukaj nagrada za vas. Moroccanoil ta teden podarja dva paketa, in sicer olje ter suh šampon v svetlih ali olje ter suh šampon v temnih tonih. Sodelujete tako, da pošljete mail s svojimi podatki in nujno navedete barvo las (torej svetlo ali temno) na naslov: darilo@glitter.si. Imeni zmagovalk bosta objavljeni na naši Facebook strani.

Darilo tedna: Moroccanoi olje in suh šampon

Srečno vsem!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

6 komentarjev
  1. Jaz sem si tudi kupila to masko in sedaj caka v predalu, se nikoli si nisem sama barvala las. To kar s tubo nansem gor ali je boljse s copicem? Ali je boljse it v salon, da dajo gor?
    Drugace pa je ta ton res lep.

    1. Draga moja, ta maska je super tudi v smislu, da vse narediš sam. Ne potrebuješ čopiča, ker je dokaj tekoča, samo rokavice in nujno staro brisačo. Namreč ko sem jo prvič dala na glavo, sem preveč stisnila tubo in da, teče! Pusti pa mehke lase in je super za bele in narastek. Maham in srečno!

  2. Podarila bi jo moji sestri, ki ima svetle lase (sama sem rdečelaska – mahagoni) in si tudi sama barva. Vem, da bi bila zelo vesela.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.