Glitter nagradna igra: kaj vam pomeni nekonvencionalna ljubezen?

Moët & Chandon, najpogosteje deljeni svetovni šampanjec, je navdušen nad predstavitvijo kolekcije 2018 Rosé Capsule, nekonvencionalnega in sodobnega poklona Madame de Pompadour, »It Girl«, iz 18. stoletja, ki je razglasila uspeh Moët & Chandona na francoskem kraljevskem dvoru. Ta drzna steklenica z omejeno izdajo ponuja nepričakovan pogled v čase ekstravagantnega dvora in re-interpretacijo njihovih kodeksov ter videza s sodobnim slogom. Moët & Chandonova zgodovina je neločljivo povezana z vplivom Madame de Pompadour. Najmočnejša zaupnica kralja Luisa XV je bila ena prvih poznavalk in priznanih strank francoske šampanjske hiše, ki jo je predstavila njenemu vplivnemu kraljevemu spremstvu. Legenda pravi, da je nekoč priznala, da je šampanjec edino vino, ki po pitju pusti žensko lepo. Ta kolekcija 2018 Rosé Capsule hvali Madame de Pompadour kot vodjo avantgarde svojih časov in prvo »It Girl« na svetu. Resnična narekovalka okusa v umetnosti, literaturi, oblikovanju in slogu je igrala ključno vlogo pri oblikovanju Pariza kot evropske prestolnice okusa in kulture, ki je imela vpliv tako na francosko sceno kot izven nje.

Foto in make-up: Biljana Babič
Moët & Chandon kolekcija 2018 Rosé Capsule
Moët & Chandon kolekcija 2018 Rosé Capsule, foto: Mirko Janković

Zvesto legendarnemu Moët & Chandonovemu savoir-fête je ta omejena izdaja steklenice mišljena kot razpoloženjska deska za ponovni obisk kraljevega plesa v maskah. Iz prve vrste ne boste zamuditi markize, obrnjene proti kameri s svojimi neločljivimi sodobnimi kurtizanami: v pava oblečeno žensko, deklico, oblečeno v stilu kabareta, in seveda zapeljivega gospoda v stilu rock and rolla. Izbira kolažev odraža mešanico kultur, ki so se širile v 18. stoletju, ko so se umetniki različnih smeri zbirali na kraljevem dvoru in navdihovali drug drugega. Elegantno oblečena v kremenčev panton je kolekcija 2018 Rosé Capsule igriva pista vrtnic. Kup vrtnic v roki ali v očarljivih ustih, velikodušne in popolnoma razcvetene vrtnice na ogledalu steklenice, cvetlični odtenki vrtnice, ki so v očarljivem šopku Rosé Impérial. Ta šampanjec, znan po svoji sijoči barvi, močnem sadnem priokusu in zapeljivem okusu, je najuglednejši in glamurozni izraz sloga Moët & Chandona.

Foto in make-up: Biljana Babič
Moët & Chandon kolekcija 2018 Rosé Capsule; foto: Mirko Janković

Na voljo pri izbranih prodajalcih, Moët & Chandon kolekcija 2018 Rosé Capsule praznuje vse odtenke ljubezni. Omejena izdaja steklenice 0,75 l je kot nalašč za praznovanje mejnikov ljubezni – od romantičnega zmenka do najbolj spontanega družinskega srečanja – medtem ko je elegantna mini steklenica nepremagljiv dodatek za nepozaben nočni izlet. Danes vam Glitter podarja čudovito steklenico Moët & Chandon kolekcija 2018 Rosé Capsule; sodelujete tako, da delite članek s prijateljicami in nam pošljete elektronsko sporočilo na darilo@glitter.si ter odgovorite na vprašanje: Kaj pa vam pomeni nekonvencionalna ljubezen? Najlepši odgovor bo prejel darilo … Srečno vsem!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.