Glitter nagradna igra: lepota za vse

Drage moje, spet je napočil čas za nagradno igro in izdelke, ki jih obožujem! Zelo sem hvaležna Müllerju, ki skrbi za našo lepoto in dušo ter nam ponovno podarja možnost, da štirim bralkam podarimo komplet treh izdelkov. Tokrat smo za vas izbrali:

  • Miracle serum firm & Hydrate znamke Juvena
  • Lip Filler and Booster znamke Juvena
  • Hydrobalance Hyaluron Booster znamke Declaré 
Foto: Zen
Foto: Zen

Osebno sem poskusila vse omenjene proizvode in so me navdušili, vsak na svoj način. Serum je idealen pod make-upom in je dovolj zato, da nahranite kožo ter jo pripravite na nanos pudra. Booster je izredno lahke in mehke teksture, zato ga lahko uporabite po serumu ali posamezno, prav tako pred make-upom. Ker mnogokrat pozabimo na ustnice, je tukaj filler, ki bo v trenutku poskrbel za polnejše in gladke ustnice, pripravljene na nanos šminke ali bleščila. Gre torej za tri nujne pripomočke za lepoto, da se pridno negujemo in poskrbimo za vlago, sploh zdaj, ko postajajo temperature nižje in zahtevnejše.

Foto: Zen

Sodelujete tako, da pošljete mail na darilo@glitter.si, ne pozabite dodati vseh podatkov in veseli bomo, če boste članek delile s prijateljicami. Srečno vsem!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.