Glitter nagradna igra: Li Quandisa izdelka za intimno nego

O izdelkih Li Quandisa ter intimni negi sem že pisala tukaj in prav hvaležna sem, da jih danes lahko ponovno delim z vami. Ne le zato, ker so odlični in bi najraje videla, da bi jih uporabljale vse, temveč tudi zato, ker so unikatni. Luxury Intimate je odlična linija izdelkov za intimno nego, ki je povrh vsega tudi izredno lep modni dodatek za kopalnico. Naj še dodam, da je olje Li Quandisa super tudi po depilaciji, športu in takrat, ko imamo ženske perilo.

Foto: Zen
Foto: Zen

Kot rečeno, gre za obred nege, za katerega lahko rečem, da je zelo prav, če si ga privoščimo, pa ne le to, moral bi postati del vsakdana in prav bi bilo, če bi ga predale tudi svojim hčerkam. Danes eni bralki podarjamo 30 ml olje, ki je njihov best seller in produkt, ki je navdušil že marsikatero žensko ne le pri nas, temveč tudi po svetu, in pa nežno tekoče milo.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Sodelujete tako, da delite članek in nam pošljete mail na darilo@glitter.si. Vabim vas, da všečkate tudi njihov Instagram profil. Ne pozabite na svoje podatke, nagrajenka bo prejela darilo Li Quandisa po pošti, ime pa bomo objavili naslednji teden na naši Facebook strani. Srečno vsem!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

6 komentarjev
  1. Glede na to, da nisem še probala Li Quandisa izdelka za intimno nego, bi ga z veseljem, če bi ga dobila na osnovi nagradne igre. Zahvaljujem se vam za sodelovanje in lep pozdrav Antonija
    Sporočam vam,da sem članek že delila.

  2. Čudovito olje, zelo uporabno, saj ženski omogoča celodnevno brezskrbnost. Vonj je poseben, meni prevladuje vonj čajevca, zato ne pričakujte vonja po cvetlicah…..

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.