Glitter nagradna igra: negujemo lase poleti

Nega las v poletnem času je zame ključnega pomena. Priznam, da sem te dni prav pridna in lase veliko manj fenam ali likam, saj si želim, da bi lahko vsaj malo počivali. Po drugi strani sem skozi na soncu in v morju, če se le da, zbežim na pomol in se prelevim v morsko deklico. Sol, sonce, voda so čudoviti na koži, lase pa je vedno potrebno zaščititi in dodatno negovati.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Ko sem se odpravila v Salon Hairspa v Ljubljani, sem že razmišljala o njihovi novi liniji Summer Care. Videla sem slike kampanje in, kot običajno, me je zelo prevzela poletna embalaža, ki je seveda spojena z znanjem njihovih laboratorijev. Od Ilirije pričakujem samo najboljše, četudi gre za šampon s česnom, ki je praktično brezplačen, a deluje še kako učinkovito. In izdelki me zelo spominjajo na otroštvo, predvsem dišave, ker so noro prijetne in nežne hkrati.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Ta linija ni izjema; vsebuje šampon, balzam in čudovito pršilo, ki deluje kot dodaten balzam za hidracijo las. Tekstura je zelo lahkotna in primerna za dnevno umivanje, lasje boste tudi lažje oblikovale, predvsem pa bodo delovali zelo mehko in zdravo. Boris se je danes odločil za frize pričesko in sem bila prav presenečena. Zdelo se mi je, da mi je odvzel nekaj let in da, vsi smo bili zadovoljni. Tu in tam je kar dobro, če sem malo drugačna, kajne?

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Danes vam Subrina podarja set, ki vsebuje:

 • Summer care šampon
 • Summer care balzam
 • Summer care balzam v pršilu
 • Brisačo za na plažo (je res čudovita!)

Sodelujete tako, da pošljete mail na darilo@glitter.si, napišete vse svoje podatke, mi pa bomo izbrali nagrajenca in ga objavili na naši Facebook strani naslednji teden. Če delite povezavo, bom seveda toliko bolj zadovoljna! Maham in srečno vsem.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

10 komentarjev
 1. Ojla,
  Meni je zelo všeč kolekcija Subrina za poletje, ker imam ‘kroužlaste’ lase, ki so zelo suhi.

  Moji podatki
  Simona Felicijan
  Gerečja vas 7a
  2288 Hajdina
  Mobi 051/368-615
  Srčen pozdrav iz Ptuja

 2. Super zgledate, vas občudujem. Kolekcija tudi izgleda privlačno.

  Moji podatki:
  Katjuša Čučič, Volčja Draga 71, 5293 Volčja Draga

 3. V zrelih letih,skodrana naravno,lase imam suhe,tako da bi hidracijs čez poletje bila dobrodošla.Redno spremljam Vače članke in sem navdušena nad vami, čestitke za vse dobre nasvete.

 4. Pozdravljena navdušena sem nad temi izdelki in kolekcijo in izgledaš popolno. Navdušena sem nad spletno atranjo in vašo vsebino ter vam redno sledim. Komaj čakam že rezultate in upam da bom srečnica prav jaz.
  Dijana Dević
  IOC 1 /5
  1370 Logatec

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.