Glitter nagradna igra: nekaj odličnega za praznike

Jaz sem jo osebno “testirala” in o tem sem tudi pisala. Torej veste, da sem navdušena in da so novi Argetini okusi, nastali v sodelovanju z različnimi šefi kuhinje, odlična stvar. Pa ne samo to: so tudi lepo darilo za tiste, ki jih imate radi in za katere veste, da jim je mar do hrane. Argeta je namreč vodilno podjetje na področju paštet, zato me res ne čudi, da je tudi ta njihov prestižni izum nekaj tako prijetnega.

Argeta

To je v resnici že osma Argeta Exclusive, kar dokazuje, da podjetje želi vedno ponuditi le najboljše, z ekskluzivnim okusom pa ponudi še nekaj prav posebnega. Največji izziv je bil prav gotovo skupaj ustvariti sofisticiran recept, ki ga je mogoče uresničiti tudi v široki proizvodnji.

Argeta
Argeta
Argeta

V sodelovanju z Argeto podarjamo bralki paket, ki vsebuje tri klasične paštete in Argeta Exclusive paket, ki vas ne bo pustil ravnodušne. Sodelujete tako, da pošljete mail na darilo@glitter.si in ne pozabite pripisati svojih podatkov! Nagrajenec bo znan v sredo na naši Facebook strani.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.