Glitter nagradna igra: neverjetni kompleti kozmetike Gosh

Blagovna znamka Gosh po svojih lastnih besedah črpa navdih iz modne industrije in življenja. Uporablja le najbolj izbrane sestavine in nadzoruje vsak korak proizvodnega procesa. Nenehno se trudi z novimi idejami in inovacijami. Kozmetika Gosh predstavlja združitev nekompromisne kakovosti, kreativnosti in prijazne cene. Če se jo odločite preizkusiti, vam zagotovo ne bo žal. Gosh prevzame vse posameznike, ki hočejo dobro izgledati, ampak nimajo dovolj časa, da bi obiskovali lepotne salone, ljubijo ličenje in hočejo poudariti svojo edinstvenost in samosvoj značaj. S ponosom se lahko pohvalimo, da smo na Glitterju že lani sodelovali s to blagovno znamko in Müllerjem, ki prijazno podarja kar tri pakete kozmetike Gosh.

Foto: Zen

Osebno sem navdušena nad setom, ki me spremlja že od lani in je takoj prepričal s kakovostnimi proizvodi ter visoko pigmentiranimi barvami. V setu najdete prav vse, kar potrebujete za brezhiben make-up, in prepričana sem, da bo rezultat brezhiben! Tri srečne bralke bodo torej na dom prejele set kozmetike, sodelujete pa na zelo enostaven način, in sicer tako, da odgovorite na vprašanje: Kaj je za vas lepota? Bodite izvirne in osredotočene na lepoto, ki nas obkroža, saj je te veliko in se najbrž vse strinjamo, da živimo v svetu, ki zna ponuditi veliko lepega! Veseli bomo vaših komentarjev in všečkov!

Gosh Cosmetics
Foto: Zen

Pošljite torej mail na darilo@glitter.si (s pripisom Gosh), odgovorite na vprašanje, dodajte vse svoje podatke in držite pesti, da bo ta odličen paket dekorativne kozmetike priromal do vas. In seveda hvala Müllerju, ki ga poklanja!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.