Glitter nagradna igra: Nivea kremi proti pigmentnim madežem

Danes vam podarjamo dva čudovita, predvsem pa učinkovita lepotna pripomočka. O tej novi Niveini liniji sem pred kratkim pisala in vam povedala, da sem bila z rezultati zelo zadovoljna. Luminous630 je rezultat 10-letnih raziskav. Znanstveniki Nivea so si zastavili neverjeten izziv, ki so ga sčasoma premagali: rekreacijo encima, ki tvori pigment melanin. Za lažjo predstavo – testirali so več kot 50.000 aktivnih sestavin! Molekula, ki se nahaja pod številko 630, se je izkazala za najuspešnejšo pri uravnavanju nastanka pigmentacij in postala zmagovalka pri zmanjševanju pigmentnih madežev.

Vir: Nivea

Tako sta nastala dva res dobra produkta, ki sta predmet nagradne igre: Nivea Cellular Luminous630 Serum in dnevni fluid Cellular Luminous630. Izdelka dokazano odlično delujeta na pigmentne madeže, ki jih povzročajo UV-žarki, staranje in hormonske spremembe med nosečnostjo ali menopavzo. Pigmentni madeži, vidni kot temne lise na koži, najpogosteje nastanejo zaradi neenakomerne tvorbe melanina. Za vidne rezultate že v 4 tednih!

Sodelujete tako, da pošljete mail s svojimi podatki na darilo@glitter.si. Srečno vsem!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.