Glitter nagradna igra: podarjamo kremi FrezyDerm

Pred kratkim sem pisala o kremi Frezyderm ter o tem, da me je zelo navdušila. Imela sem priložnosti poskusiti dve kremi: ena je obarvana in jo lahko uporabite namesto pudra, kot bi bila poletna BB krema, ima zelo visoko zaščito proti soncu, druga ima le zelo visoko zaščito proti soncu. Pri obeh je tekstura zanimiva, žametna in mehka, takšen pa je tudi občutek na obrazu, kar se mi zdi zelo pomembno poleti, ko smo vsi precej na soncu in nas načeloma kreme motijo, saj znajo biti hitro premastne. Danes kupci dermokozmetični blagovni znamki FrezyDerm zaupajo po celem svetu in so jo leta 2017 prepoznali kot najinovativnejšo kozmetično blagovno znamko. Številni zadovoljni uporabniki dermokozmetike FrezyDerm pričajo o povsem drugačni strukturi, zaščiti in pristopu, ki je spremenil pravila igre v kozmetičnem sektorju.

Foto: Pinterest
Foto: Zen

Več kot 360 unikatnih formulacij, razvitih v sodelovanju z dermatologi, skrb za resnično vse vrste kože, izbrane sestavine s farmacevtsko kakovostjo (analizni certifikati vsake serije proizvodnje), revolucionarne inovacije, zaščitene s proizvodnimi patenti (kot na primer Velvet Sunscreen) so samo nekateri razlogi, da je danes Frezyderm številka 1 v številnih državah sveta in najhitreje rastoča znamka kozmetike na svetovnem lekarniškem tržišču. Danes je na voljo tudi v Sloveniji. Koža je po nanosu kozmetičnega proizvoda intenzivno zaščitena pred soncem, potrebno jo je le redno nanašati in obnavljati nanos, da v največji sončni pripeki ostanete maksimalno zaščiteni. Temelj kozmetične kreme je predvsem tehnologija Second Skin, ki nudi telesu visoko zaščito, po nanosu pa je koža prijetno žametna, gladka na otip in brez neprijetnih, celo mastnih ostankov.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: FrezyDerm

Krema vsebuje tudi anti-age komponente, zato je koža po zaščiti in nanosu kozmetičnega izdelka intenzivno zaščitena, tudi pred staranjem, morebitno hiperpigmentacijo zaradi prekomernega sevanja sončnih žarkov. Kot dobra osnova (ang. foundation) omogoča po nanosu tudi dober nanos ličil in druge dekorativne kozmetike, saj je zaščitna krema dobro kompatibilna tudi z drugimi kozmetičnimi proizvodi. Seveda bi najraje videla, da bi lahko vsaka izmed vas poskusila kremo, vendar podarimo lahko le dve in prepričana sem, da bosta prišli v prave roke. Sodelujete tako, da pošljete sporočilo na darilo@glitter.si, pripis naj bo FrezyDerm, napišite ime, priimek in naslov  in z malo sreče bo darilo vaše. Srečno vsem!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.