Glitter nagradna igra: podarjamo očala

Očala so prav gotovo modni dodatek, brez katerega ne gre, in so tudi adut, na katerega lahko stavimo vsak dan. Sama jih nosim kar pogosto in zdi se mi super, da se lahko vedno poigram z različnimi modeli in stili. Sončna ali korekcijska, očala znajo spremeniti obraz, poudariti pričesko, barvo oči in nas narediti preprosto drugačne. Dandanes kupci zahtevajo možnost izbire, in to so v spletni trgovini moje-lece.si prepoznali, zato svojim kupcem ponujajo največjo ponudbo kontaktnih leč ter široko paleto sončnih in korekcijskih očal vseh svetovno priznanih znamk. Poleg izjemno široke ponudbe kontaktnih leč ter sončnih in korekcijskih očal so v spletni trgovini Moje-lece svojim izdelkom postavili ugodne cene, kar je bil tudi eden izmed ciljev ob odprtju podjetja. Če številna podjetja in trgovine, ki prodajajo storitve ali izdelke po cenah, ki so dostopne vsem, znižanje dosežejo tako, da varčujejo pri kakovosti, boste v spletni za svoj denar dobili le izdelke najvišje kakovosti, kar je eden od glavnih razlogov, da se stranke redno vračajo. Paradni konj so nedvomno korekcijska očala, ki si jih lahko zagotovite že za neverjetnih 19,80 EUR.

Foto Zen za www.moje-lece.si

Enostaven postopek nakupa, oddelek za pomoč uporabnikom, ki v najkrajšem možnem času odgovarja na vprašanja kupcev, in pa virtualno ogledalo, ki vsem kupcem sončnih in korekcijskih očal omogoča preizkus očal, še preden jih naročijo, so le nekatere izmed stvari, ki nakupovalno izkušnjo pri Moje-lece naredijo nepozabno. V časih, ko se zdi, da nobena stvar na svetu ne deluje, kot bi morala, smo zaradi spletne trgovine Moje-lece vsaj na področju zaščite in korekcije vida lahko mirni in zadovoljni.

Foto Zen za www.moje-lece.si
Foto Zen za www.moje-lece.si
Foto Zen za www.moje-lece.si

V sodelovanju s spletno stranjo www.moje-lece.si vam danes podarjamo prav posebno darilo. Stran poznam že dolgo časa tudi zaradi njihovega originalnega virtualnega ogledala. Ste poskusile? S pomočjo kamere na računalniku lahko očala virtualno pomerite in jih tako vidite na sebi ter se v miru odločite, ali vam pristajajo. Iz njihovega bogatega outleta si bo nagrajenka izbrala očala v vrednosti do 100 evrov. Zraven dobite še Max Mara ogrlico! Pozor na način sodelovanja:

  • Pojdite na Instagram profil lorellaflego,
  • mi sledite,
  • sledite tudi Instagram profilu mojelece,
  • všečkajte mojo fotografijo z očali v karirasti srajci,
  • spodaj komentirajte in označite prijatelja.

Nagradna igra traja do 14. marca! Za vse tiste, ki pa boste brskale po njihovi spletni strani in našle očala Crullé, ki so vam všeč, naj pustim še kodo za 30% pupust: Lorella30. Koda velja do 22. marca.

Foto Zen za www.moje-lece.si

Ko si boste ogledale spletno stran www.moje-lece.si, nujno poglejte tudi bogat nabor modelov očal Crullé, ki jih nosim tudi sama. Doma imam že štiri različne modele in vsi so čudoviti.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.