Glitter nagradna igra: podarjamo Undo izdelke proti gubam

Z veseljem sem prebrala vaše maile in komentarje na temo Undo kreme in izdelkov proti staranju. Kot že zapisano gre za revolucionarno formulo in zelo zanimivo zgodbo. Kot veste, obstaja vrsta krem, ki obljubljajo mladost in manj gub. Ta krema tega ne obljublja. Pri njej je to le nujna posledica. Razvil jo je zdravnik, specialist kardiovaskularne medicine, ki je svoje delo posvetil raziskavam kardiovaskularnega staranja. Tekom svojega dolgoletnega raziskovalnega dela je odkril enkratno povezavo med strukturo arterij in povrhnjico kože. Spoznal je, da je poleg načina, kako pozdraviti nekatere kardiovaskularne bolezni, našel tudi način, kako se lahko izbrišejo (zato ime UNDO) leta tudi na naši koži. Opazila sem, da se  krema hitro vpije v kožo, ta je že po 10 do 15 minutah primerno navlažena. Super je kot podlaga za make-up, a osebno jo raje uporabljam zvečer, pred spanjem, tako imam tudi občutek, da bolje učinkuje. Več o tem sem zapisala tukaj.

Foto: Zen
Foto: Ella

Omenila sem sistem, ne le kreme, zato bi vam rada predstavila še druge člane družine Undo. Ljubiteljice kolagena bodo navdušene nad morskim kolagenom tipa I in vitamina C, ki zagotovita pospešeno tvorjenje kolagena v telesu. Osvežilen napitek, ki zagotovi idealno kožo, lase in nohte od znotraj. Tukaj so tudi kapsule proti staranju; z njihovo pomočjo povečamo sijaj kože in zmanjšamo nepravilnosti, kot so rdečica, lise, pigmentna znamenja in kolobarji okrog oči, zaradi katerih je koža utrujena in postarana. Navdušile so kar 82 % uporabnikov! Nutrishine pa so kapsule za lase z revolucionarno patentirano učinkovino Cynatine® HNS z naravnim topnim keratinom in dodatkom cinka, ki od znotraj poskrbita za regeneracijo in zaščito poškodovanih las in nohtov, ugodno pa vplivata tudi na kožo. Skratka popoln sistem, ki ga najdete na www.undo.si, kjer si lahko preberete malo več o vseh izdelkih.

Foto: Ella
Foto: Ella

Ker so vas izdelki tako navdušili in pritegnili vašo pozornost, smo se povezali z znamko, ki vam danes podarja štiri kreme Undo ter en set z vsemi izdelki. Sama sem uporabnica celotnega sistema in povem vam, da vas bo navdušil. Sodelujete tako, da delite ta članek in nam pošljete mail s podatki na darilo@glitter.si. Zmagovalke bodo kot običajno obveščene po elektronski pošti. Srečno vsem!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

25 komentarjev
 1. Hvala Vam, redno prebiram vaše prispevke in moram priznati, da ste me že marsikaj naučili. Želela bi preizkusiti kreme UNDO, zato sodelujem v tej igri in vam pošiljam tale mail. Lp.

 2. Tokrat sem se tudi jaz odločila, da sodelujem v tej nagradni akciji. Drugače redno vse preberem. Čudovit je , tale Glitter…
  Rada bi se prepričala v napisano, zato upam, da se mi sreča nasmehne 🙂

 3. Najprej lep pozdrav in vse dobro v 2018.
  Glede na moja leta (65) smatram,da bi mi ta kolekcija ustrezala,zato bom poskusila srečo.

 4. Prav lepo pozdravljena Lorella in celotna ekipa ,ki ustvarjate te lepe in zanimive strani .Glede kozmetike UNDO,na podlagi opisanega je to med kakovostnimi izdelki za nego.Nisem je še preizkusila,bila bi zelo vesela v primeru,da bi bila izbrana.
  Še naprej toliko lepih strani želim za naše razvajanje.
  Zvonka

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.