Glitter nagradna igra: set Moroccanoil za lase

Lasje so zame kot lepo negovane roke ali bel nasmeh, vizitka, ki o nas pove veliko. V sodobnem času imamo vse ženske težave s pričeskami, likanjem, pravimi produkti ter s tem, kaj pravzaprav uporabljati. Ni vse v ceni, ampak nekako drži, da pravih produktov ne bomo našle v trgovini z živili in da moramo vsaj malo poznati svoje lase zato, da izberemo šampon, balzam in masko, ki nam 100 % ustreza. Nega las je torej obred in zna biti zelo zanimiv, če pomislimo, da gre za nežno pozornost, ki jo izkažemo samemu sebi, in s tem poskrbimo, da so naši lasje lepi in lesketajoči. Zgodba Moroccanoil se je začela z izjemno poškodovanimi lasmi soustanoviteljice Carmen Tal, kot posledica slabega barvanja. Prijateljica ji je ponudila pomoč in jo peljala v salon, kjer je doživela osupljivo zdravljenje z oljem, ki takoj preoblikuje lase iz poškodovanih v sijoče, gladke in obvladljive. Navdušena nad izjemnimi rezultati čudežnega olja, se je Carmen odločila, da bo raziskala to unikatno zdravljenje las in njegove prednosti delila z ženskami po vsem svetu. Takrat je bilo zdravljenje las z oljem nekonvencionalno, a je bila Carmen odločena, da je ne bo ustavila nobena ovira. Skupaj z možem sta zbrala skupino strokovnjakov in vizionarjev, ki je razvila posebno formulo zdravljenja las z oljem. Rezultat je bilo revolucionarno Moroccanoil zdravljenje, ki je popolnoma spremenilo lepotno industrijo in ustvarilo nov segment proizvodov – nego in zdravljenje las z oljem.

Vir: Moroccanoil
Vir: Moroccanoil
Vir: Moroccanoil

Moroccanoil so kot linijo izdelkov za oblikovanje las, brez katere ne bi smela živeti nobena ženska, takoj priznali in začeli uporabljati najboljši svetovni frizerji, stilisti, znane osebnosti in ženske po vsem svetu. Uspeh nagrajenega  Moroccanoil tretmaja je privedel do razvoja Moroccanoil  – razširjene linije inovativnih, luksuznih izdelkov za nego vseh vrst las, ki so učinkoviti in enostavni za uporabo. Znamka že vrsto let gradi na kvaliteti, s prepoznavnimi produkti in nekateri so postali prava stalnica v naših kopalnicah, pa tudi v zakulisju modnih revij, kjer jih redno uporabljajo. Tudi sama sem uporabnica njihove linije, ki me je od samega začetka navdušila, sploh zdaj že kultna maska za lase, super dišeča in z magično formulo, ki puste lase zelo mehke in volne. Prav tako redno uporabljam njihovo olje za konice, ki je odlično tudi za otroke, saj imajo običajno zavozlane in suhe lase, sploh punčke.

Vir: Moroccanoil
Vir: Moroccanoil

Z veseljem smo se torej odzvali povabilu, da bi podarili set znamke Moroccanoil, ki vsebuje: šampon, balzam, masko, olje za konice ter olje za telo v omejeni izdaji in s kultnim vonjem Moroccanoil. Sodelujete tako, da pošljete mail na darilo@glitter.si s pripisom Moroccanoil; verjamem, da boste zelo zadovoljne in boste pri tej kozmetiki tudi ostale. Poletje narekuje mehke kodre, naraven ali moker videz, veliko srednjih in daljših dolžin, zato morajo biti vaši lasje vedno lepi. In prvi korak je pred vami. Srečno vsem!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.