Glitter nagradna igra: set Moroccanoil

Obožujem to znamko in priznam, da sem zaljubljena tudi v vonj izdelkov. Njihovo olje za lase je nujni pripomoček za nego konic in prav s tem so zasloveli, a skozi čas je Moroccanoil razvil tudi druge produkte, ki so odlični. Že leta uporabljam njihove šampone, balzame in maske za lase, če pa se le da in imam dovolj časa, si privoščim pravo lepotno kuro, ki nikoli ne škodi. Zima je čas, ko so tudi naši lasje veliko bolj izpostavljeni mrazu, visokim temperaturam ter klobukom ali kapam, zato jih je potebno dobro negovati. Z veseljem ta teden podarjamo luksuzni set znamke Moroccanoil, ki vsebuje šampon, balzam ter olje. Vse lepo zloženo v škatli, ki jo boste vsekakor lahko uporabile tudi za druge stvari. Moroccanoil so kot linijo izdelkov za oblikovanje las, brez katere ne bi smela živeti nobena ženska, takoj priznali in začeli uporabljati najboljši svetovni frizerji, stilisti, znane osebnosti in ženske po vsem svetu. Uspeh nagrajenega  Moroccanoil tretmaja je privedel do razvoja Moroccanoil  – razširjene linije inovativnih, luksuznih izdelkov za nego vseh vrst las, ki so učinkoviti in enostavni za uporabo.

Foto: Zen
Sara Sampaio za Moroccanoil
Foto: Zen
Sara Sampaio za Moroccanoil

Znamka že vrsto let gradi na kvaliteti, s prepoznavnimi produkti in nekateri so postali prava stalnica v naših kopalnicah, pa tudi v zakulisju modnih revij, kjer jih redno uporabljajo. Tudi sama sem uporabnica njihove linije, ki me je od samega začetka navdušila, sploh zdaj že kultna maska za lase, super dišeča in z magično formulo, ki naredi lase zelo mehke in voljne. Prav tako redno uporabljam njihovo olje za konice, ki je odlično tudi za otroke, saj imajo običajno zavozlane in suhe lase, sploh punčke. Sodelujete tako, da pošljete mail na darilo@glitter.si, s pripisom Moroccanoil, ne pozabite na podatke in naslov, mi pa bomo izžrebali srečno dobitnico. Lepi in negovani lasje so nedvomno eden izmed ženskih adutov, zato je kar dobro, če jih čuvamo.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. Zelo rada bi sodelovala v nagradni igri.leto nazaj sem imela zadnjic marocan olje ,rada bi pa probala se ostale produkte.ker imam podaljske,bi mi res prisli prav.slisim same pozitivne stvari..

  2. Res bi vam bili in jaz in moji dougi lasje ,(uporabljam podaljske in upam,da bom lahko probaka tudi marocan sampon in balzam.oljcek sem imela in je fantasticen.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.