Glitter nagradna igra: steklenica Vitajuwel

Zelo sem vesela, da ste se na Vitajuwel steklenice tako lepo odzvale in so vam bile všeč. Kristali sprožijo vedno veliko vprašanj in ko stopiš v njihov svet, te običajno tudi očarajo. Danes podarjamo čudovito stekleničko za boljše počutje, ki vsebuje kamen v roza in svetlo vijola barvi: roževec, ametist in kameno strelo.

Vitajuwel steklenička roževec-ametist-kamena strela

Kristali ametista, roževca in kamene strele skupaj predstavljajo zlato trojnost splošne človekove dobrobiti, predstavljajo skladnost treh naših dimenzij: telesa, čustev in razuma. Red in vitalnost, ljubezen in ravnovesje ter osredotočenost in voljo. S pitjem vode, ki jo prežema ta trojica, vnašamo vase informacijo, ki spodbudi dobro počutje, bistrost in odprtost do življenja in sebe.

Vitajuwel steklenička roževec-ametist-kamena strela
Vitajuwel steklenička roževec-ametist-kamena strela

Sodelujete tako, da pošljete mail na darilo@glitter.si, ne pozabite na svoje podatke! Zmagovalca bomo razglasili na Facebooku v ponedeljek. Srečno vsem!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

5 komentarjev

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.