Glitter nagradna igra: večerja in zlikana oblačila!

Ko sem včeraj sedela s prijateljico Lano in ji povedala, da me likanje sprošča, sem bila prepričana, da si bo v hipu mislila, da sem nora. A kaj ko je presenetljivo odgovorila, da sprošča tudi njo. Tako je padla debata, da so v resnici popoldnevi, ki jih tu in tam lahko preživiš doma, pred Netflixom in z dobrim likalnikom v roki, prav stvar za dušo. Pri meni je nedvomno tako, da imam možgane na paši, vse diši po čistem in se zgodba konča vedno pozitivno: s kupom zlikanega in urejenega perila, ki komaj čaka, da ga oblečem.

Foto: Zen

Ko sem slišala za novo Philipsovo parno postajo PerfectCare Elite Plus, sem zaostrila antene. Vem, da so njihovi likalniki tako ali drugače top, a ta je obljubljal praktično nemogoče. Ima tri lastnosti, ki so zame ključnega pomena in najbrž bi bile tudi za vas, ker ljubite modo in imate do svojih oblačil pozitiven, spoštljiv odnos.

  • Parna postaja tkanine ne prežge, saj se avtomatično izklopi. Tako ste lahko brez skrbi, četudi jo pustite na oblačilu.
  • Ni potrebno nastavljati temperature, saj je vedno optimalna glede na dano tkanino.
  • Parna postaja zmore tudi vertikalno likanje oblačil, na primer zaves, srajc, svilenih oblek ali česarkoli drugega.
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Čeprav mi je likanje pri srcu, moram priznati, da gre za opravilo, ki ti vzame kar nekaj časa. Dobro je, če imamo pri sebi likalnik in parno postajo, ki zna rešiti zagate in se pametno obnaša do tkanin. Priznam, da ne sodim med tiste, ki pustijo likalnik na rokavu bluze in gredo v kuhinjo po kozarec vode, vem pa kaj pomeni odpraviti »zalikano« gubo, ki noče slišati o tem, da bi šla stran. Z močjo pare, ki jo zmore izpustiti Philips PerfectCare Elite Plus, tudi takšno gubo odpravite z eno potezo.

Foto: Zen
Foto: Zen

Inovativna, proti praskam odporna likalna plošča omogoča vrhunsko drsenje za hitro in nenaporno delo. Njena skrbno zasnovana oblika in prezračevalne odprtine zagotavljajo enakomerno razporeditev pare za hitrejše odstranjevanje gub in preprostejše obvladovanje perila. No, da ne bom predolga, saj je pri tehnologiji nedvomno tako, da jo moramo same preizkusiti in začutiti, je tukaj Glitter nagradna igra!

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Za gregorjevo eni izmed naših bralk Philips podarja večerjo v eni izmed restavracij Kaval Group, zanjo in njenega dragega. Čeprav je verjetno kot praznik zaljubljencev danes bolj znano valentinovo, pa imamo tudi Slovenci svojo različico – gregorjevo. Naše babice so za 12. marec govorile, da se takrat ptički ženijo. Stari običaj namreč pravi, da so se dekleta nekoč na gregorjevo ozirala v nebo. Prva ptica, ki jo je dekle videlo, je seveda naznanila, kakšen bo njen mož. Bralka in izbranec bosta uživala v romantični večerji, popolnoma brez skrbi, saj bo njeno tedensko količino perila zlikal Philips PerfectCare Elite Plus!

Sodelujete tako, da na mail darilo@glitter.si pošljete odgovor na sledeče vprašanje:

Kako se imenuje senzor, ki natanko ve, kdaj in kako se likalnik premika?

Odgovore poiščite na Philipsovi spletni strani, in sicer tukaj. Zmagovalka bo znana v četrtek, 12. marca, na naši Facebook strani! Srečno vsem!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.