Glitter nagradna igra z optiko Ghetaldus

V Optiki Ghetaldus skrbijo za svež pogled že od leta 1957. Danes so eden izmed največjih proizvajalcev in dobaviteljev vseh vrst dioptrijskih očal, sončnih očal ter kontaktnih leč najbolj znanih svetovnih proizvajalcev. S svojo strokovnostjo in tehnološko naprednostjo ter zadnjimi modnimi smernicami izobražujejo stranke na vsakem koraku. V Sloveniji imajo tri poslovalnice, v Ljubljani (Wolfova 8 in Supernova Šiška) ter v Murski Soboti (Maximus center). 

Skrb za oči njihovih strank je na prvem mestu, zato ponujajo koncept brezplačne kontrole vida. Strokovnjaki v optiki svetujejo kaj izbrati glede na diagnostiko in življenjski slog. Tudi sama sem se napotila k njim, pregledala vid in izbrala korekcijska očala za svoje potrebe, predvsem pa v skladu s svojim življenjskim slogom.

Optika Ghetaldus se razlikuje od ostalih optik tudi po tem, da ima pestro ponudbo različnih blagovnih znamk. Max Mara, Dior, Gucci, David Beckham, Tom Ford, Dita, Fendi, Guess, Jimmy Choo, Hugo Boss, Moschino in še bi lahko naštevali. So prvi v Sloveniji, ki ponujamo najnovejše modele Loewe, »statement« očala, s katerimi boste opaženi. Ray Ban in Carrera pa bosta prepričala še tako zahtevne kupce, ki stremijo h klasiki. Navdušila pa vas bodo tudi očala iz kolekcije Ghetaldus Luxe, ki se ponašajo z dovršeno modno estetiko.

Skratka, pri njih najdete res vse in tukaj je tudi današnja nagradna igra. Optika Ghetaldus namreč podarja bon v vrednosti 100 evrov, nagradno vprašanje pa je sledeče:

  • Ali veste, kateri so viri modre svetlobe? Odgovor se skriva na Facebook profilu Ghetaldus Slovenija.

Odgovor pošljite na darilo@glitter.si, nagradna igra traja en teden.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.