Glitter nagradna igra: zapestnice prijateljstva

Smile Concept Store je mala trgovina za dušo sredi Ljubljane. Ravno prav navihana in ženstvena, da je ena izmed mojih najljubših butikov, a tokrat brez oblek. Tukaj najdem stvari za zabavo, nalepke in beležke, darilni papir, pozornosti za mojo Sofio in zapestnice prijateljstva, ki jih najbrž že poznate. No, sicer je tako, da jih lahko kupite tudi zase, za mamo ali hčerko, najbolje je, da jih kar zbirate, ker jih ni nikoli dovolj in vsaka ima zanimivo sporočilce. Ker prihaja poletje in so tovrstni kosi nakita še kako dobrodošli, vam podarjamo tri zapestnice z željo, da vsakič, ko jih pogledate, pomislite na nas in nase, ženske z veliko začetnico, nore na modo, zaljubljene v življenje in z jasno misijo: živeti na polno in ne zamuditi niti pol trenutka.

www.smileconceptstore.si
www.smileconceptstore.si
www.smileconceptstore.si
www.smileconceptstore.si
www.smileconceptstore.si

Dovolj je, da pošljete mail na darilo@glitter.si, s pripisom nagradna igra in z malo sreče bo zapestnica vaša. Kakšno sporočilo vas čaka, pa je uganka, mi menimo, da bo vsekakor pravo za vas. Več o ponudbi trgovine najdete na www.smileconceptstore.si. Srečno vsem!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.