Glitterholic: podarjamo čudovit make-up

Všeč so mi make-upi, polni bleščic, ker gre za dodatek, ki vedno pričara občutek svečanega. Nova kolekcija Catrice me je zato takoj navdušila, saj nam omogoča, da zasijemo svetlo, kot zvezde! V povezavi z ličenjem ne obstaja pojem, kot je preveč bleščic, lahko bi celo rekli, da jih ni nikoli dovolj.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

S svojo omejeno kolekcijo “Glitterholic” v novembru Catrice ponuja ravno prave trend izdelke za bleščeč izgled: sijoče šminke, paleto senčil in osvetljevalec v popolnoma ujemajočih barvah in z različnimi efekti. Ti omogočajo vsaki ustvariti njen osebni videz za božično zabavo ali novoletni večer. Ne glede na to, kakšen izgled boste izbrale, vas bo “Glitterholic” učinek navdušil.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Za make-up, ki vam ga danes predstavljam, sem uporabila sledeče izdelke:

 • šminko Dazzle light,
 • blush 020 It’s wine o’clock,
 • maskaro Lash Millionizer,
 • korektor Camouflage 001 Fair Ivory,
 • Glitterholic highlighter palette,
 • Glitterholic eyeshadow palette CO1 Showstopper,
 • Lipgloss generation plump and shine 090 Golden, Zircon
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Barve palete za oči so čudovite, saj sem izbrala rose gold tone, ki zelo pristajajo modrim očem in so tako poudarili mojo barvo. Veliko je bleščic, so pa v tej paleti tudi povsem mat toni, s pomočjo katerih lahko naredimo lepo podlago. Pred nanosom senčila sem na vekah uporabila korektor in je bila tako barva senčil še bolj intenzivna. Črna maskara je poskrbela za goste in urejene trepalnice. Dodala sem še svoj vijola svinčnik za notranjost očesa, da je pogled še bolj poudarjen.

Foto: Zen
Foto: Zen

S pomočjo highlighterjev in blusha sem dosegla zelo lep ten. Lesketanje na koži mi je všeč, a ne za vsako ceno. Ko pretiravamo, je namreč tako, da osvetljevalec poudari gube in potem izgubi pravi efekt. Dobro je, da ga uporabimo zmerno, predvsem pa, da izberemo prave kotičke za svetle tone: konica nosu, brada, srednji del čela. Ostalo je lahko rahlo temnejše. Sama si vedno pomagam s tutoriali na youtubu, saj dekleta resnično obvladajo!

Foto: Zen
Foto: Zen

Šminka je postavila piko na i: med rdečo in burgundy, zelo lesketajoča in ravno prav mastna. Na sredi je dodan še lipgloss v zlati barvi, ki je šminko malo omilil, predvsem pa poskrbel za polnost ustnic.

Foto: Zen

Ta teden bomo dvem srečnim bralkam podarili slednje Catrice izdelke:

 • Glitterholic highlighter palette,
 • Glitterholic eyeshadow palette CO1 Showstopper in
 • Lipgloss generation plump and shine 090 Golden Zircon.

Sodelujete tako, da članek delite in komentirate. Mail s svojimi podatki pa pošljite na darilo@glitter.si. Imeni zmagovalk bosta znani preko Facebooka naslednji teden. Srečno vsem!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

15 komentarjev
 1. Bleščice so super zadeva, popestrijo še tako pusto obleko ali turoben dan 🙂
  Podarijo nam občutek, da smo posebne, lepe in da se približuje praznični čas.

 2. Prekrasen make up!
  Lorelli odlično pristaja in ji še bolj poudari njene čudovite oči. Ta make up je kot naročen za poživitev jenskih in zimskih temačnih dni.
  Meta

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.