Globoki V izrezi za vse, ki si upate

Vroče poletje tudi letos predlaga ogromno mini kosov, v katerih ponavadi izgledamo tudi precej zapeljive, včasih seveda povsem namerno, spet drugič zgolj iz razloga, da s krajšimi oblačili pokažemo več kože. A vendar ni vse le v dolžinah oziroma v mini garderobi, temveč mnoge modne hiše vse večji poudarek namenjajo detajlom, torej podrobnostim, ki izžarevajo ogromno ženstvenosti in seksapila. Eden takih so tudi globoki izrezi, ki pa se ne pojavljajo zgolj na sprednjem, temveč včasih še raje na hrbtnem predelu. Tokrat so zelo lepe predvsem V oblike, ki pravzaprav dovoljujejo več drznosti, hkrati pa nudijo tudi več skrivnostnosti.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Tu so topi in tunike, bluze in srajce, vsem pa so seveda skupni opazni dekolteji, ki večkrat razkrivajo ogromno, a vendar zakrivajo dovolj, da v njih ne delujemo ceneno, celo vulgarno. Privoščimo si jih tako podnevi kot v večernih trenutkih, tako v družbi espadril in superg kot tudi salonarjev in sandalov z visoko petko. Zelo lepo se ta hip nosijo slip topi iz svile, kjer se V izrez privlačno dopolnjuje s čipkasto obrobo. Prav tako so zaželene tovrstne bluze, morda v beli ali kaki močnejši barvi, kjer je zaslediti vezenine in etno pridih.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Opazen izrez tudi to poletje dopolnjujemo s plastenjem klasičnih verižic v zlati ali morda srebrni, super pa izgleda tudi z rutko ali pa povsem golo, z dodatkom velikih, visečih uhanov. Pri takšnih kosih gre seveda izpustiti nedrček, a vendar bodimo pazljive, saj so materiali večkrat zelo lahkotni in posledično tudi prosojni. Predlagam posebne nalepke ali silikonske nastavke, s katerimi prekrijemo bradavice, v kolikor pa je to čisto casual outfit, si z lahkoto nadenemo kar zgornji del bikini kopalk.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.