Gorčično rumena na vsakem koraku

Modni svet je uradno prevzela gorčično rumena barva. Mlade modne ikone, kot so Bella Hadid, Kendall Jenner in Rihanna, so vse ljubiteljice tega zanimivega odtenka. Model in igralka Emily Ratajkowski se je pred kratkim celo poročila v gorčično rumenem hlačnem kostimu in njena izbira je ustvarila pravo manijo. Če vam je izbor Emily nekoliko pretiran, si omislite vsaj en kos obleke v tovrstnem odtenku. Če ste ljubiteljice pletenin, je izbor oversized modela dobra naložba za prihajajoče mrzle dni. Zelo šik so tudi zunanji kosi, kot sta plašč in jakna; modni strokovnjaki napovedujejo, da bo izredno modno umetno krzno v tem odtenku. Med spodnjimi deli so zaželene široke hlače, ne smemo pa pozabiti tudi na plisirano krilo z različnimi vzorčki. In če se sprašujete, s katerimi barvami kombinirati gorčično rumeno: najlepša je v kombinaciji v črno, belo, bež in rjavo, zelo lepo pa pride do izraza z jeans modro.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Gorčično rumeno pa lahko vidimo na vsakem koraku in ne-le v modi, ta je prisotna v lepotnem svetu pa tudi v notranjem dizajnu. Kar se tiče lepotnih trendov, se lahko poigrate z rumenim senčilom za oči, ki jih poudari. Poskusite lahko tudi z barvnim eyelinerjem, ki je malo manj zahteven kot opazno senčilo. Če vas je ta do sedaj čisto prepričala, je tukaj še nekaj nasvetov, kako jo vnesti v svoj bivalni prostor ali pa celo v pisarno. To lahko storite zelo preprosto z dodatki, kot so dišeče sveče, zanimive dekorativne blazine ali pa vaza. Svoj prostor pa lahko popestrite z rožami, ki poživijo prostor.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.