Grobi čevlji ostajajo velik trend

Zagotovo je to obutev, nad katero marsikatera od nas še vedno viha nos, a dejstvo je, da se ji modne hiše še niso pripravljene odreči. Gre za modele hladne sezone, ki večkrat po pravici povedano izgledajo res grdi in torej nič kaj ženstveni, pa vendar imajo tudi pozitivno stran. So namreč zelo udobni in nosljivi, za povrh vsega pa njihova oblika večkrat zagotavlja tudi nekakšen statement efekt, ki poleg sebe ne zahteva posebnega videza, saj so že minimalistični kosi ali pa večne klasike, kot so kavbojke, T majica, srajca in podobno, povsem dovolj.

Poulična moda
Poulična moda
Poulična moda
Poulična moda
Poulična moda

Največ se bo tudi letošnjo jesen in zimo vrtelo okoli gležnjarjev in škornjev, ki pa se tokrat uvrščajo v sam vrh priljubljenosti. Tu so torej modeli, ki delujejo kot “gojzarji”, a seveda z dodano noto modnosti, prav tako so večkrat zaželene debele, stabilne pete, kvadratne oblike in podplati, v katerih nam ne bo drselo niti na najbolj zaledeneli površini. Sliši se pravzaprav precej obetavno, a kaj ko na ženskih nogah še največkrat vse skupaj deluje super grobo, kot bi si po pomoti nadele partnerjeve čevlje. Edina pozitivna plat so ob tem vse elegantne, dolge obleke, midi krila, kombinezoni in kostimi, za katere velja, da ostajajo velik must have nadaljnjih nekaj mesecev.

Chloe
Ganni
Christian Louboutin
Dolce & Gabbana
Valentino

Grobo zasnovani modeli pa se ne ustavljajo zgolj med škornji in gležnjarji, saj so s svojo podobo “okužili” tudi že dobro poznane daddy superge, salonarje in čisto preproste balerinke oziroma loafer čevlje. A brez skrbi, modne hiše niso pozabile na vse nas, ki še vedno prisegamo na nekoliko bolj ženstvene modele, saj bo oziroma je že na voljo čudovita paleta jesenske obutve, med katero ne manjka prelepih odtenkov, bleščic, kristalov in ostalih dekorativnih elementov.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.