Hlače na zvonec v zimskem stilu

Precej jasno je, da je letošnja hladna sezona močno zaznamovana z retro stilom, zato ni nič čudnega, da so se med trendi večkrat znašli tudi boho kosi oziroma boemske outfit ideje. Nekako se zdi, da so se meje med toplimi in hladnimi meseci tokrat resnično precej zabrisale, pa ne le v barvnem in vzorčnem pomenu, temveč tudi pri izboru materialov ter samih krojev. Pomembno vlogo zato tudi ta hip vzdržujejo hlače z visokim pasom, ki so večkrat širokih, udobnih oblik, še najraje pa so jim dodane zvončaste linije. Hlače na zvonec, v svetu poznane tudi kot flared pants, so torej eden tistih kosov, ki jih zagotovo potrebuje tudi naša jesenska oziroma zimska garderobna omara.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Gre za precej popularen model, malo najbrž zato, ker v nas prebudi nostalgičnost, po drugi strani pa tudi zato, ker je to izredno nosljiv in hkrati zelo moden kos. Tokrat ne ostajamo zgolj pri materialih, kot sta denim in/ali rebrast žamet, temveč so na voljo tudi usnjeni, volneni in celo svileni primerki. Razgibanost in preseganje ustaljenih okvirjev so dosegle celo dolžine hlač na zvonec, ki jih lahko najdemo v skrajšanih, 3/4 verzijah, kul so tiste do kolen, super zapeljive pa so seveda precej krajše, h katerim so seveda obvezne najlonke in modni škornji.

Pinterest
Net-a-Porter
Net-a-Porter
Net-a-Porter
Net-a-Porter

Omeniti gre tudi super široke, wide leg hlače, ki sicer spadajo v povsem svoj nivo, pa vendar se te mesece večkrat pojavljajo kroji, ki združujejo vse skupaj ter nas tako popeljejo naravnost v pretekla devetdeseta. To je model hlač, ki zahteva kanček več premišljenosti in seveda tudi kanček več poguma, saj vendar pogosto delujejo kot statement kos in so zatorej opazne že na daleč. Dobra kombinacija z enimi ali drugimi so mnoge pletenine, brezrokavniki in boho bluze, dolgi plašči in seveda teddy jakne.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.