Hlače na zvonec v zimskih stajling zgodbah

Kljub temu, da skinny modeli hlač ostajajo z nami tudi to sezono, pa zadnje čase prednost raje dajemo nekoliko širšim in zato vsekakor bolj udobnim krojem. Široke hlače oziroma kavbojke so namreč postale pravi must have, z lahkoto pa si tako nadenemo tudi tiste stare, če so nam seveda sploh še prav. Retro kosi so nedvomno zavladali letošnji jeseni in zimi, dokaz pa so tudi predlagani modeli hlač na zvonec. Gre za izredno pestro ponudbo, ki včasih od nas terja tudi kanček samozavesti, vsem pa je skupen predvsem visok pas. Naj gre za tiste iz žameta, svile ali preprosto jeansa, v trendu je vse, kar nas popelje v pretekla 70., 80. in 90., kjer lahko izbiramo med dolžinami vseh vrst.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Sprva gre seveda omeniti kavbojke s hlačnicami na zvonec, ki so odlična ideja predvsem za dnevni, casual look, ki pa ga lahko s pravimi kombinacijami včasih spremenimo celo v večernega. V igri so izstopajoči detajli, v podobi volančkov, številnih gumbov ter patchwork materialov. Še vedno nas navdušujejo outfiti s pleteninami, bluzami, suknjiči in srajcami, medtem ko med obutvijo, tako kot povsod, prevladujejo gležnjarji in bele superge.

See by Chloe
Ellery

Še en modni model širših, zvončastih hlačnic pripada karo hlačam, lahko v vlogi kostima ali pa tudi povsem samostojno. Tu so izredno zaželeni oversize puloverji iz volne ali tisti športni, s kapuco, ter tanki puliji, ki so izvrstna družba blazerju. Med barvami vsekakor priporočam rumeno, rdečo, belo ali rjavo, saj so prav ti odtenki eno najboljših letošnjih dopolnil, ko je govora o karo vzorcu.

Veronica Beard
Rebecca Vallance

Za elegantnejše, predvsem večerne priložnosti pa bodo več kot odlična naložba žametne hlače na zvonec. Tudi tu z lahkoto posežemo po kostimu, pod katerim najbolj drzne ne nosijo niti nedrčka, vse ostale pa zapeljivo delujejo tudi v čipkastem bodyju. Pogosto je moč zaslediti kombinezone, ki jih krasijo široke hlačnice, izredno dobro pa se obnesejo tudi svetleči satenasti primerki, v bogatih barvah ali še raje z razkošnim cvetličnim vzorcem.

Etro
Rejina Pyo

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.