Hladna sezona ponovno v znamenju karo vzorca

Dejstvo je, da smo se karo vzorca tako navadile, da nekako ostaja z nami ne glede na letni čas. Pa vendar lahko hkrati tudi priznamo, da nekako najlepše pristaja ravno prehodnemu obdobju, ko na sebi še ne potrebujemo ravno debelih, dolgih plaščev ter po drugi strani še nismo odvrgle skoraj vse kose zaradi poletne vročine. Zaspani del letošnjega leta torej ne bo čisto nič drugačen, saj lahko to jesen ponovno pričakujemo ogromno karo oblačil, v mnogih, prej morda še nepreizkušenih odtenkih, v zelo odštekanih, pa vendar tudi zelo resnih in skoraj temačnih stajling kombinacijah.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Nikakor ne moremo mimo karo kostima, hlačnega ali tistega s krilom, ki mu tokrat dodajamo še bolj nore in vpadljive vzorce in barvne kombinacije, predvsem na primer pisane rute in pletene telovnike, razkošne bluze ter morda kavbojske škornje za nepričakovano piko na i. Tu so tudi karo obleke, ponavadi nekoliko asimetrične, na preklop ter še najraje mini ali midi dolžin. A bolj kot slednje so tokrat IN karo plašči, ki v družbi usnjenega pasu zares delujejo kot topla obleka, pod katero spadajo retro škornji ali grobi gležnarji.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Odlična naložba so tudi karo ogrinjala, tista topla, volnena in izredno prefinjena, ki jih bomo lahko v nadaljnjih mesecih nosile preko srajce ali obleke, kasneje v zimi pa se bo lepo podalo tudi preko elegantnega plašča. Skratka, karo vzorec letošnjo hladno sezono služi predvsem kot element resnosti, morda tudi moškosti, katere pa razbijamo z močnimi barvami dodatkov, z drznimi kosi in še bolj predrznimi stilskimi mešanicami.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.