Igrive jeans kratke hlače z naramnicami

Večina izmed nas si ne predstavlja življenja brez jeans modnih kosov, ki so zelo udobni za vsak dan in se podajo številnim drugim modnim oblačilom. In ravno hlače so tisti par, ki ga najraje oblečemo za vsak dan, ko letamo po nakupih in ostalih opravkih. Za to pomlad in poletno sezono si omislite kratke z naramnicami, ki dodajo igrivo noto celotnemu videzu. Te naj ne bodo prekratke in ozke, poskrbite, da se lepo prilegajo telesu, letošnje smernice pa napovedujejo celo rahlo baggy modele.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

In če se sprašujete, kako jih nositi, je izbira zgornjih delov velika. Svoje kratke hlače na naramnice lahko skombinirate z elegantno srajco in celo blazerjem, ki doda videzu bolj uglajeno noto. Zelo lepe so kombinacije jeansa in srajce modro bele barve na črte z zlatimi gumbki. Če ste bolj za sporoščen videz, so tu T majice z različnimi potiski, ki so prav tako idealna izbira.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.