Igrive resice na modnih dodatkih

Resice so ponovno v modi in to toplo sezono bodo prisotne na oblačilih pa tudi modnih dodatkih. Zabaven detajl, ki doda zanimivo noto vašemu videzu, je popolna izbira za pomlad in poletje. Kot smo do sedaj že velikokrat poudarili, so med nakitom najbolj zaželeni statement uhani. In če si želite omisliti nove, naj bodo z resicami. Boho-šik modni detajl je idealen za vsak dan in pristaja čisto vsaki opravi; od tiste zelo basic do bolj sofisticirane. Če ste velike ljubiteljice torbic, se v vaši kolekciji zagotovo skriva že kakšna z resicami. Od velikih, ki so zagotovo zelo priročne, do manjših clutch, ki še vedno pustijo vtis – resice lahko vidimo na mnogih modelih.

Pinterest
Katerina Makriyianni
Pinterest
Loewe

Igrive resice lahko najdemo povsod in lepo poudarijo na primer tudi gol hrbet, v primeru obleke ali pa topa. Lahko so del garderobe ali pa nakita – če se boste udeležile kmalu kakšne posebne priložnosti, kjer boste urejene, poiščite obleko z golim hrbtom in jo popestrite z ogrlico z resicami. Zadnji modni dodatek so čevlji z resicami. Tako kot pri torbicah lahko tudi na čevljih najdemo resice na mnogih oddelkih – od sandalov brez pet, mokasinov, športnih copatov do vrtoglavih pet – naj bo vaš korak lahkoten in razigran.

Pinterest
Rosantica
Pinterest
Tod’s

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.