It kosi, ki so preplavili Instagram

Instagram je ena izmed socialnih platform, ki nam pomaga ostajati v koraku s časom in modo. Na njem fashionistke delijo svoje oprave in ideje, kako kombinirati različne modne kose. Med trendi, ki ta hip prevladujejo na Instagramu, je šest modnih kosov zelo opaznih, saj jih lahko vidimo povsod. Prvi je daljši kimono s potiskom rož, ki ga ljubiteljice mode kombinirajo na različne načine. Najbolj pogost je z rdečimi modnimi dodatki, kot so manjše torbice pa tudi slip on čevlji. Ta zagotovo spada pod statement kose in lepo popestri videz v poletnem času.

Instagram

Drugi modni kos je črtasta srajca, ki je dobesedno prevzela Instagram. Črte so zelo močan trend ta hip in nič čudnega, da so modni kosi s tem potiskom tako zelo popularna izbira. Rdeča, črna in bela pa zelo lepo pristajajo vsaki barvi polti in las.

Instagram

Bela barva poleti ne sme manjkati v vaših garderobah in zato nič čudnega, da ne manjka niti v omarah fashionistk. Tokrat smo lahko opazili veliko prisotnost bele pletene obleke z resicami. Zelo lepo se poda k visokim petam ali pa tudi minimalističnim nizkim sandalom.

Instagram

Ker je poletju tu, ne smejo manjkati niti kopalke. Enodelne so izbira blogerk in ostalih, ki redno objavljajo svoje slike na Instagramu. Kot prej omenjena obleka je ponovno v igri bela barva kopalk, ki je posebej zanimiva na bolj zagoreli koži.

Instagram

O T majicah s potiski je bilo veliko govora; Gucci znamka je to obrnila sebi v prid in predstavila kos, ki so ga trendseterke vzljubile. Če imate rade bolj preprost športen videz in si želite novega luksuznega modnega kosa, je ta top gotovo dobra izbira.

Instagram

In še zadnji modni dodatek, ki ga preprosto moramo omeniti, so okrogli uhani. Vseh velikosti, srebrni ali zlati, krasijo ušesa in lepo dopolnijo ter poudarijo obraz. Ta najlepše pride do izraza pri speti pričeski.

Instagram

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.