Jeans hlače, ki so zamenjale skinny model

Jeans je eden izmed materialov, ki ne bo nikoli zapustil trendov in ženske ga povsem obožujemo. Je izredno praktičen in nosimo ga lahko na številne načine; najbolj priljubljene so brez dvoma hlače, ki so must have v urbani modi. In če smo še pred kratkim prisegali na izredno oprijet, skinny model, so letošnje smernice mode prinesla kar nekaj popestritve na področju krojev. V tem trenutku prevladujejo bolj široki modeli; v centru pozornosti so hlače, ki grejo rahlo na zvonec, ki v primeru prave obutve noge podaljšajo in skrijejo pomanjkljivosti. K tem se obvezno podajo visoke pete (v primeru nižjih temperatur gležnjarji), če pa vam višina in oblika postave dovoljujeta, pa z veseljem obujte tudi nizko obutev, kot so na primer športni copati. Posebna modna kombinacija pa so hlače na zvonec in bolj sofisticiran zgornji del; stavite na lepo telirano srajco, blazer ali pa krajši trenč plašč.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir foto: Pinterest

Na drugem mestu so mum jeans, ki jih spremlja visok pas in ravno ta detajl jih dela tako zelo uporabne. Modne strokovnjakinje jih pogosto kombinirajo z različnimi širokimi puloverji (ne pozabite na priljubljene pletenine) pa tudi z različnimi zanimivimi topi z npr. širokimi rokavi ali pa golim hrbtom. Za bolj sofisticiran izgled posezite po visokih petah; s salonarji ne morete zgrešiti. Če pa prisegate na nizke pete, izberite slip on čevlje ali pa balerinke. Poleg visokega pasu bodite pozorne še na naslednje modne detajle, ki naredijo te tako zelo šik. Prvi so zagotovo manjše raztrganine, največkrat v spodnjem delu (učinek kot da bi hlače same obrezale) pa tudi dvobarvni jeans je zelo IN, sploh pa v različnih odtenkih modre barve.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.