Jeans jakna: zdaj in tudi spomladi

Ponovno kos, ki je multifunkcionalen in si ga lahko privoščimo zdaj, ko je zunaj še mrzlo, seveda v kombinaciji s puhovko ali širokim plaščem, pa tudi spomladi, ko so zunanje temperature prijaznejše in jeans pride bolj do izraza. Jakna iz jeansa je kos, ki je dejansko brezčasen, tako kot plašč v kamelji barvi ali usnjena jakna. Jo morate imeti že zato, ker najbrž imate otroke ali pač vedno hitite in ker je kos, ki lahko mirno leži na zadnjem sedežu avtomobila, se ne mečka in bo večkrat prišel prav. Morda jo najdete prav na popustih ali boste malo pogledale nove kolekcije, karkoli pač naredite, je tako, da boste jakno nosile zdaj in tudi maja, ponovno septembra in potem naprej vse do novega leta.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Zimske jeans jakne imajo lahko volnen ali krznen ovratnik; osebno mi niso najbolj všeč, ker me močno spominjajo na 90. leta in prav včeraj sem se smejala s prijateljico Petro ter ji pripovedovala, da sem imela takrat trajno le na frufruju in izgledala kot moker pudelj … Skratka, obdobje za pozabo. Določeni modeli so zelo široki, tako imenovani oversize, lepi so z oprijetimi hlačami za zelo športen videz. Jakna iz jeansa se zna spremeniti tudi v plašč, postane torej dolga in je idealna čez obleko. Seveda je nujno potrebno omeniti, da ni nujno, da je jakna temno modra, saj je lahko jeans tudi bel, črn ali v kakšni drugi barvi: pastelni so vedno dobra investicija, prav tako črna, ker je enostavna za kombiniranje.Tudi ljubiteljice večjih ramen bodo navdušene, saj so tukaj modeli s poudarjenimi rameni, ki delujejo malo Star Trek, a v dobrem smislu.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Poleti bodo vsi omenjeni modeli, razen tisti s krznom, nosljivi zvečer, denimo čez dolgo obleko ali kombinezon. Tako kot pri kavbojkah je tudi pri jakni tako, da je ne boste takoj našli, saj morate paziti na dolžino, barvo in nenzadnje tudi kvaliteto jeansa. Ko pa najdete tisto, ki vam 100 % ustreza, jo boste tudi veliko nosile. In to je zadovoljstvo!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.