Jesenska kolekcija Imperial za poslovno žensko

Že nekaj časa opazujem znamko Imperial, ki je prisotna tudi pri nas; med drugim jo najdete v ljubljanski Ikoni, Nami in Maxiju. Ponuja cenovno dostopne kose, ki pa so zelo v koraku s časom in hvala bogu niso namenjeni le mladim puncam, saj znajo biti dolžine zelo zmerne in tudi kroji niso ravno za na univerzo. Če iščete nekaj modnega in preprosto lepega, a ne želite porabiti preveč denarja, potem je Imperial kar prava izbira. Že lanska, zimska kolekcija me je zelo prevzela, deloma zato, ker je bila polna žameta in seveda je ta postal moj najljubši material. Tokrat pa najdemo prefinjeno in malo provokativno žensko, ki lahko izbere dokaj močne kose, celota pa se mi zdi prav dovršena.

Imperial jesen/zima 2018-2019
Imperial jesen/zima 2018-2019
Imperial jesen/zima 2018-2019

Čeprav kolekcija Imperial nagovarja poslovno žensko, je tukaj tudi nekaj kosov, ki niso strogo za v službo. Osebno mi je zelo všeč obleka iz tila, pa tudi teddy plašček v kombinaciji s hlačami iz umetnega usnja ima svoj čar. Ne gre brez pliseja na krilih, ki so mimogrede čudovita in lep je celo živalski potisk na plašču, saj v kolikor izberemo le en močen kos, smo potem na konju. Ta jesen je v tem smislu divja, dobro je imeti kakšen kos za rezervo, ker bo tega veliko. Tudi pletenine odigrajo svojo vlogo: lepe, udobne, rahlo daljše, nosimo jih na eleganten način s krili ali zelo preprosto s kavbojkami, vedno so dobrodošle.

Imperial jesen/zima 2018-2019
Imperial jesen/zima 2018-2019
Imperial jesen/zima 2018-2019

Imperial za to sezono deluje izredno moderno, urbano in sveže, in to mi je prav všeč. Pozdravljam močne barvne kombinacije in kose, ki tvorijo odličen stil. Iskreno vam povem, da ne vem, koliko od kolekcije je prisotnega pri nas, srčno upam, da dovolj, da lahko izberemo kaj dobrega. Kolekcijo v celoti pa najdete tukaj.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.