Jesenski kosi, s katerimi v trenutku ustvarimo modni look

Včasih je tako, da že en sam kos predstavlja večji del našega videza, kar pomeni, da izberemo oblačilo, ki mu pripada naziv statement, okoli njega pa gradimo le drobne “komplimente”, torej dodamo tisto, kar bo delovalo zgolj kot nevsiljivo dopolnilo. Jesen in pomlad, torej predvsem prehodna sezona je tista, ki ponavadi prinese največ tovrstnih primerkov, zato je ravno zdaj pravi čas, da dodobra izkoristimo letošnjo ponudbo. In slednje ni malo, saj tokratna jesen prihaja ponosno, z dvignjeno glavo in odločnim korakom.

Žametni suknjič – je eden najbolj vsestranskih kosov, ki ga bomo nosile še in še. Lahko ga izberemo posamezno, še bolje se v teh mesecih obnese v vlogi kostima. Med barvami sicer lahko ostajamo v varnih sferah, ki jih zagotavljata predvsem črna in temno modra, pa vendar predlagam, da stopimo nekoliko dlje ter si omislimo zlato-rumeno, rjavo-bronasto, vinsko rdečo ali celo blush pink.

Poulična moda
Poulična moda

Široke hlače – prav tako ostajajo eden tistih faktorjev, brez katerega v retro stilu pač ne gre. Tokrat se spogledujejo tako s 70., kot tudi 90., kul so tiste iz usnja, udobne so žametne, medtem ko ne bomo zgrešile niti s potiskanimi ali preprostimi kavbojkami na zvonec.

Poulična moda
Poulična moda

Usnjeno krilo – tisto ozko, pencil skirt ostaja večni element vsake jeseni, a tokrat dodajmo tudi A in mini kroje, zraven pa skoraj obvezno nadenimo škornje.

Poulična moda
Poulična moda

Dolga, veličastna obleka – predvsem cvetlična, a s temnim preobratom. O njej smo do danes povedale že ogromno, to prehodno sezono pa se ji pridružujejo še mnoge druge, tudi boho, celo pop krajše, pa tiste na preklop in mnoge druge. Med barvami naj prevladujejo rjava, rdeča, zelena in metalne, medtem ko bo še veliko boljše, če si jih omislimo v živalskem vzorcu.

Poulična moda
Poulična moda

Zanimiv trenč – seveda ostaja večno lep tisti v nude oziroma kamelje rjavi, pa vendar tokrat za hip opustimo klasiko ter razmišljajmo nekoliko bolj navihano. Tu so namreč intenzivne barve, sploh rdeča in zelena, prav tako so IN potiski, poigramo pa se lahko celo z asimetričnimi kroji.

Poulična moda
Poulična moda

Divji škornji – v prvi vrsti so to kavbojski in če vam ta stil ne diši najbolj, bodo za vas kot naročeni retro škornji v bujnih odtenkih rdeče, vijola, rumene, modre ali zelene. Veliko se lahko stori tudi z grobimi oblikami, ne pozabimo pa niti na vpadljivost in višino njihove pete.

Poulična moda
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.