Jessica Chastain: nova ikona lepote

Katera različica Jessice Chastain vam je ljubša: ljubeča mama iz filma “Drevo življenja”, izumetničena Celia Foote iz “Služkinj” ali sposobna vojaška strateginja iz “Tajne operacije”? Najbrž ste navdušeni nad vsemi tremi. Igralka se je pritihotapila na holivudski Olimp, toda ali je tako vsestranska kot Nicole Kidman? Obe sta rdečelasi, tega ne more nihče zanikati, v resnici pa Jessica Chastain sploh ne bi postala igralka, če ne bi bilo Robina Williamsa. Dobila je namreč štipendijo iz sklada, ki ga je ustanovil pokojni igralec. Zato je lahko študirala na prestižni newyorški šoli Juilliard School.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Jessica Michelle Chastain ni imela rožnatega otroštva. Rodila se je 24. marca 1977 v Sacramentu v Kaliforniji. Biološki oče je zapustil družino, zato jo je vzgojil očim Michael Hastey, materin drugi mož. Za Jessico je njen pravi oče. Priimek Chastain je prevzela po materi Jerri, ki je veganska kuharica. Ko je bila stara 7 let, sta si z mamo v kinu ogledali muzikal Tima Ricea,  Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat. Bila je očarana in takrat je sklenila, da bo postala igralka. Širšemu občinstvu se je predstavila leta 2004 v televizijskem filmu Dark Shadow.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Kadarkoli se je potegovala za igralsko vlogo, se je morala še kako potruditi, kajti rdeči lasje so bili prej ovira kot prednost. Nato pa je sledil strm vzpon, ko je med letoma 2011 in 2014 nastopila v kar 15 filmih in bila tudi nominirana za oskarja za vlogo Celie Foote v “Služkinjah”. Leta 2012 jo je revija Time uvrstila med 100 najvplivnejših žensk na svetu. Lansko poletje je polnila strani v medijih, ker se je poročila s 6 let mlajšim italijanskim grofom Giannluco Passijem, direktorjem podjetja Moncler. Poroka v provinci Treviso je bila pravljična in močno zastražena, z več kot 200 povabljenci. Le redki paparaci so ujeli nekaj prizorov s poroke. Med povabljenci so bili Al Pacino, njen najbolj goreč zagovornik, Anne Hathaway, Emily Blunt in mnogi drugi. Jessica je bila princeska v belem z razgaljenimi rameni in izrezom, posutim z briljanti. Kakor v otroških sanjah.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Zadnji uspeh pripada modnemu svetu, saj je Jessica postala obraz Ralpha Laurena.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.