Jin in jang make-up trendi

Pravijo, da se nasprotja privlačijo in da brez njih preprosto ne moremo, saj se med seboj dopolnjujejo. Veliko nasprotij je prisotno v modi pa tudi v lepoti. Tokrat se bomo osredotočili na lepotne trendi smernice, ki so si med seboj popolnoma različne, a nekako skupaj tvorijo celoto – tako kot jin in jang. Prvi trend so opazne, čutne rdeče ustnice, ki so brez dvoma na top listi lepotnih trendov za jesen in zimo 2018-19. Te so drzna izbira, za vsak dan pa tudi za posebne priložnosti jih kombinirajte s popolnim nasprotjem – golimi, naravnimi očmi. Takšna make-up kombinacija je dober pokazatelj, kako nasprotja naredijo videz izredno privlačen in harmoničen. Nenamazane oči dovolijo rdečim ustnicam, da so v centru pozornosti in da so edini statement detajl na obrazu. Koža naj bo v slogu oči tudi čim bolj naravna, za lepo enakomerno polt uporabite tekočo podlago ter ne pretiravajte z nepotrebnim senčenjem obraza z bronzerjem in osvetljevalcem.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Za vse, ki raje poudarite oči, pa je tukaj jin in jang nasprotje, ki je bolj po vašem okusu. V tem primeru poskrbite za zelo zadimljene, smokey oči, ki jih dosežete s črnim ali temno rjavimi senčili. Dodajte nude, naravno šminko, ki je skoraj neopazna. Vaše oči bodo tako pika na i na vašem obrazu in v tem primeru ste lahko drzne. Temnolaske posezite po črnih in sivih senčilih, svetlolaske pa po temno rjavih. Videz lahko dopolnite tudi z eyelinerjem pa tudi dobro mero maskare ali pa umetnih trepalnic. Izbrana šminka naj bo čim bolj podobna barvi vaših naravnih ustnic in izognite se črtalu za ustnice ter lipglossu. Tretji jin in jang videz pa stavi na nasprotne barve; modro senčilo kombinirajte z oranžnimi ustnicami ali pa zeleno senčilo z rdečo šminko. Pri ustvarjanju tega make-up videza pomislite na barvno kolo in preprosto izberite odtenke, ki so si nasprotni. Če se vam ta trend zdi na prvi pogled prezahteven, lahko storite to z manjšimi koraki. Namesto senčila izberite barvit eyeliner ali maskaro in namesto mat šminke posezite po manj intenzivnemu liglossu.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.