Kačji vzorec med modnimi dodatki

Spomin na trende pretekle sezone se še ni razblinil in vedno znova, ko pomislimo na hladne mesece, ne moremo kaj, da se ne bi zavedli, kako zelo so v naši garderobi vtis pustili živalski vzorci. Poleg najpopularnejšega, leopardjega, so nas očarali tudi vsi kosi, ki so v sebi skrivali drznost kačje kože, pa naj je šlo za hlače oziroma krilo, plašč ali preprosto le modne dodatke. In čeprav smo se do danes od takšnih ekstremov že malce poslovile, pa vendar z nami ostajajo vse torbice in obutev v tovrstnem stilu. Razlog je delno v razgibanosti, ki jo ta živalski vzorec nudi, še veliko bolj pa v eleganci, ki jo podarja našemu celotnemu videzu.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Svojih najbolj modnih gležnjarjev s kačjim vzorcem torej še ne pospravimo takoj, saj so namreč idealna izbira za vse tiste spomladanske dni, ko vreme postane super muhasto in nepredvidljivo. Prav tako bomo v koraku z modnimi smernicami takrat, ko si bomo obule sandale z visoko petko, superge ali celo povsem navadne japonke v tem vzorcu. Prav prefinjenost slednjega pri vseh primerih obutve pa nudi dobro iztočnico mnogim kombinacijam tako prehodnega kot tudi v nadaljevanju poletnega obdobja. Z lahkoto jih namreč nosimo poleg nešteto midi in mini kril, dolgih, plapolajočih oblek, poleg rjave in vseh ostalih naravnih tonov ter še in še.

Chylak torbica
Tom Ford torbica
Attico
Zimmermann

Tu so tudi torbice s kačjim motivom, ki prav toliko, če ne še bolj, nudijo tisto piko na i, ki zelo lepo zaključi marsikatero podobo. Že kavbojke in bela T majica ali srajca so dovolj, ko je govora o takšnih dodatkih, prav tako se dobro znajdejo tako pri dnevnih kot večernih stajling zgodbah, nenazadnje pa združujejo dvoje, kar išče večina od nas – drznost, pa vendar ne pretirane vpadljivosti.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.