Kaj kupiti na letošnjih razprodajah

Že pred novim letom trgovine z oblekami ter modnimi dodatki vabijo z različnimi popusti. In po novem letu se začne pravi boj za modne kose po najbolj ugodnih cenah. Velikokrat se zgodi, da napolnimo košarice ter izpraznimo denarnice, še preden smo dobro pogledali v omare in ugotovili, kaj zares potrebujemo. Tukaj je seznam devetih artiklov, ki si jih letos privoščite na razprodajah, če jih seveda še nimate. Na listi večnih, klasičnih kosov, s katerimi preprosto ne morete zgrešiti, je seveda klasična bela srajca. Tokrat si na razprodajah privoščite takšno zelo visoke kvalitete, sej je srajca eden izmed kosov, ki ga boste dolgo časa uporabljale. Naslednji kos boste našle samo na zimskih razprodajah, in to je plašč kamelje barve. Kultni je seveda znamke Max Mara, vendar ima še veliko modnih znamk zelo lepe ter nosljive. In še zadnji med must have klasičnimi, večnimi kosi so salonarji z visoko peto na špico. Velika prednost dizajnerskih visokih pet je ta, da so velikokrat bolj ugodne kot pri nizkocenovnih ponudnikih. Seveda pa to še ne pomeni, da bodo ob večjem številu ničel petke bolj udobne, zato najdite par, ki bo vam najbolj ustrezal.

Burberry
Max Mara
Gianvito Rossi

In še trije kosi, ki so pravi must have te zime. Prvi je kombinezon iz denima, ki ga boste lahko nosile pozimi s puloverjem in poleti s tanjšo majčko. Vsi že vemo, da je žamet eden izmed najbolj vročih trendov, ki mu popularnost le raste. Na razprodajah poiščite modni dodatek, kot je torbica v tem materialu. In seveda se vam splača poiskati top, ki ga boste lahko nosile in v njem izgledale kot prave modne poznavalke. Priporočam vam, da posežete po modelu z le enim rokavom, ki je pravi modni hit.

M.i.h Jeans
Loewe
Rosie Assoulin

Na razprodajah lahko najdete tudi modne kose, ki bodo najbolj modni v naslednji sezoni in tako boste en korak pred vsemi pa še našli jih boste po bolj ugodnih cenah. Ko boste iskale modne kose za prihajajočo pomlad, imejte v mislih dve barvi: kaki zeleno in vse odtenke rumene. Ti dve bosta močno prisotni v prihajajočih mesecih in z njima boste zelo lepo dopolnile svojo garderobo. Zadnji modni kos, na katerega morate biti pozorne, so črte, ki so prav tako kot kaki in rumena eden izmed najmočnejših prihajajočih trendov pomladi ter poletja.

Vince
Alice + Olivia
Michael Kors Collection

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.