Kaj morate nujno imeti v letošnjem poletju

Izbrala sem nekaj kosov, ki so po mojem mnenju zelo dobra odločitev, predvsem zato, ker nam pomagajo ustvariti odličen stil. In potem so tukaj tudi določeni pripomočki za dušo, kot je denimo “glow” za obraz ali laki za nohte. Vmes nakit, obleke, bela barva in še marsikaj. Letošnje poletje je tako lepo in razigrano, da imate neskončno možnosti, vsaj na modnem področju, in veliko je takih, ki 100 % poskrbijo, da ste lepše in mlajše. Sledi torej moj osebni izbor top kosov.

Torba iz rafije

Pred kratkim sem o tej torbi že pisala in res je tako, da jo poletje dobesedno zahteva. Ni nujno, da je dizajnerska, daleč od tega, lahko je preprosto za na plažo, a z malo domišljije bo postala idealna za vsak dan in morda celo za večerni look.

NANNACAY via Netaporter

Veliki uhani

Všeč so mi okrogli in z raznimi obeski, a vseeno vam svetujem, da za v službo, ki zahteva kodeks oblačenja, z njimi ne pretiravate, saj znajo biti hitro preveliki. Gre pa za opazen kos nakita, ki tvori dober stil in lepo poudari obraz.

CHLOÉ via Netaporter

Kratek kombinezon

Sama ga obožujem in mislim, da ga premalo nosimo. Ko smo na dopustu, je kos, ki ga preprosto moramo imeti, če je v beli barvi, toliko bolje. Osebno sem tudi za čipko in za naravne, usnjene dodatke, ki ga zelo lepo dopolnjujejo.

MIGUELINA via Netaporter

Nizki sandali

Letos jih je ogromno, skoraj več kot sandalov s peto, ki seveda ostajajo must have tople sezone. Imejte negovane noge, nalakirane nohte (nujno!) in stavite na lepe, udobne modele, za hiter korak sodobne ženske.

MUSA via Netaporter

Laki za nohte

Teh ni nikoli dovolj! Če vam smem svetovati, predlagam majhne različice, ker se mi zdi smiselno, da imamo na izbiro več barv in ne potrošimo preveč denarja. Majhni laki so priročni tudi za v prtljago, zato jih le imejte.

DEBORAH LIPPMAN via Netaporter

Top z golimi rameni

Jaz jih naravnost obožujem in zdi se mi, da pristajajo vsaki ženski, so lepi s kavbojkami ali elegantnim spodnjim delom, zato jih lahko veliko nosimo. Svetle barve vas bodo zelo poživile, pa tudi črna ima svoj čar. Ni zelo poletna, je pa vedno sofisticirana.

JONATHAN SIMKHAI via Netaporter

Glow!

Ali preprosto: žarite! Nujno morate imeti v omarici izdelke, ki vsebujejo zlate dele, da lepo poudarijo kožo in jo naredijo lesketajočo. Lipgloss, nekaj za lička in seveda tudi dekolte ter roke, naj se blešči, ker je poletje tudi čas bleščic.

WANDER BEAUTY via Netaporter

Top s čipko

Še en kos, ki je 100 % ženstven in zelo, zelo lep. Naj bo čipka krhka, nežna, zelo elegantna. Sem za kavbojke ali celo kratke hlače, za dober kontrast in izgled, ki je vedno dobrodošel. Tanke naramnice so primerne za majhne dekolteje, v nasprotnem primeru morajo biti širše.

CAMI NYC via Netaporter

Špagarice

Najbrž ste opazile, da jih je letos ogromno in dejansko tvorijo stil. Na začetku nisem bila zelo prepričana, ampak so mi naravni modeli zelo všeč, ker izgledajo … naravno! Nisem za polne podplate za diskoteko, ker menim, da določena mera elegance mora vedno ostati.

JIMMY CHOO via Netaporter

Bela obleka

Nikamor brez nje. Gola ramena, čipka, til, bombaž ali svila … Različic je neskončno in tudi dolžine so različne, tako da boste vsekakor našle svojo. Ne pozabite, da vas bela barva ohranja sveže in elegantne, veliko bolj kot ostale, zato si jo le privoščite, četudi nimate brezhibne postave!

RACHEL ZOE via Netaporter

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.