Kaj napovedujejo trendi na področju las za pomlad

Področje lepote bo to pomlad pestro in raznoliko – trendi narekujejo izredno lepe barve, pričeske in tudi dodatke za v lase. Med barvami las prevladujeta dva odtenka, ki sta bila najbolj zaželena na tednih mode za pomlad/poletje 2018. Prvi je umazano blond, ki je kot nalašč za vse svetlejših las, ta zelo lepo pristaja na bolj svetlo pa tudi bolj temno polt, ter naredi obraz bolj topel. Če niste za tako velik podvig, si privoščite le nekaj pramenov z balayage tehniko barvanja las. Drugi zagotovo bolj drzen odtenek je siva, ki bo to toplo sezono izredno popularna, ne glede na to, koliko ste stare. Ta pride izredno lepo do izraza na ravnih laseh, postriženih izredno simetrično.

Trendi pomlad/poletje 2018
Trendi pomlad/poletje 2018

Poleg barv je bilo mogoče opaziti dve vrsti oblik frizur; krajši paž oziroma lob s franžami – ki deluje izredno brezčasno. Lasje naj bodo čim bolj naravni, nekoliko razmršeni in v veliki prednosti te pričeske je dejstvo, da je izredno nezahtevna, saj ne potrebujete posebnega oblikovanja, edina skrb je vzdrževanje dolžine franž. Poleg naravnega videza bodo v ospredju  kodri; tu stavite na majhne in če ste rojene s temi prečudovitimi kodri, je sedaj skrajni čas, da jih nehate likati ter oblikovati z vročimi frizerskimi pripomočki.

Trendi pomlad/poletje 2018
Trendi pomlad/poletje 2018

Če obožujete spete lase, vas bodo očarale naslednje lepotne smernice. Romantična kita bo tokrat izredno dolga in nekoliko razmršena – naj vas ne motijo majhni laski, ki štrlijo iz nje, saj bolj kot je sproščena, bolj je modna. Nato so tukaj velike elastike, ki imajo izreden retro pridih, te bodo najbolj pogoste v kombinaciji z nizkim čopom, visoko figo in seveda razmršeno kito. In ta sezona bo zares sezona lasnih dodatkov, saj bodo poleg elastik priljubljeni tudi različne rute ter traki, ki jih bomo nosile na sto in en način.

Trendi pomlad/poletje 2018
Trendi pomlad/poletje 2018
Trendi pomlad/poletje 2018
Trendi pomlad/poletje 2018

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.