Kaj obleči februarja

Nekako imam občutek, da bo prav kmalu udarilo lepo vreme, deloma tudi zato, ker smo nazadnje slikali utrinke za moje kolumno in sem bila zunaj brez jakne, pa me ni preveč zeblo. Na soncu je že skoraj pomlad, težava pa nastane, ko se sonca skrije, saj je zrak še vedno hladen. Kaj torej obleči te dni? Manj zimsko in malo bolj lahkotno, predvsem pa oblačenje na čebulo, ki te dni pride še najbolj prav. Pospravite črno in poskusite z bež, ki bo mimogrede barva na prestolu v letošnjem poletju. Za vas sem izbrala nekaj kosov in stajlingov za ta hip, srčno upam, da vam pridejo prav.

Gorčična je še vedno aktualna

V resnici nas je spremljala skozi vso zimo, a nimam občutka, da smo jo preveč nosile. Morda zato, ker je rahlo nenavadna, ali zato, ker je tako na meji z rumeno, da postane hitro kričeča, ampak gorčična je prav lepa z vsemi odtenki rjave in črno tako, da v kolikor se počutite, je to njen čas.

& Other Stories

Prava obutev

Kaj boste izbrale? Pete so seveda super aktualne, prav tako manjše pete, oziroma kitten heels in seveda gležnjarji, super trendovski in zelo lepi, topli ter udobni. Stavite na neobičajno barvo, na kakšen potisk na žametu ali na živalski vzorec. Lahko pa si omislite kavbojske škornje, ki so seveda vedno lepi in modni.

& Other Stories

Živalski potisk

Nekaj z živalskim potiskom je že skoraj nujno potrebno in razlog je zelo enostaven: ker popestri vse. Če ste dovolj drzne, si lahko omislite jakno, krilo, hlače, trenč, če pa ste za majhne dodatke, potem stavite na tanek pas, čevlje, torbico. Presenečene boste, kako živalski potisk dobro deluje, vedno in povsod, tudi poleti.

Reformation

Val bež barve

Jaz se ga zelo veselim, saj mi je bež barva izredno všeč in se je ne bi nikoli branila. Pravijo, da bo v letošnjem poletju vodilna, deluje klasično, prefinjeno, elegantno, zato mislim, da ne bo večjih težav. Bodite pozorne tudi na cele outfite, v smislu bež od glave do pet, super izbira in odlična priprava na toplo sezono.

Reiss

Pletenine

Pletenine in jope so prav gotovo še tukaj in tako bo, dokler se ne bo termometer dvignil na vsaj plus 15. Izberite nekaj drugačnega, morda pastelne barve, napise, poseben vzorec ali kroj, širše rokave, oversized modele in še kaj bi se našlo. Pletenine so lahko zelo drugačne in zanimive, če se malo potrudite, in prepričana sem, da bo temu tako, ker vam je dober stil tudi všeč.

& Other Stories

Teddy kosi

Lahko je plašč ali jopa, lahko gre tudi za pižamo ali zelo udobno trenirko za doma. Teddy kosi so tako mehki, da jih sploh ne bi slekli, in to je seveda njihova velika prednost. Imejte kaj mehkega na sebi zato, ker se boste počutile bolje in seveda vam bodo pristajali, ker malo spominjajo na otroštvo in mamin objem, kar vedno pride prav.

UO
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.