Kaki barva nas je očarala tudi to jesen

Modna jesen je tudi letos poskrbela, da se bomo v še tako hladnih dneh lahko ovijale v nekatere najlepše odtenke. Kar nekaj je povsem novih ali vsaj prenovljenih, a vendar večja pozornost ostaja namenjena tistim klasikam, brez katerih si verjetno dandanes že ne znamo več zamisliti mrzle sezone. Mednje, poleg črne, rjave in rdeče, sodi tudi kaki barva, ki sprva morda deluje kanček zahtevnejša, a se vedno znova izkaže, da gre pravzaprav za super enostavne odtenke. Lahko bi rekli, da je to nekakšna prefinjena mešanica zelene in rjave, poimenovana tudi vojaško zelena, ki letošnjo jesen služi kot odlično dopolnilo nekaterim preostalim odtenkom, ki jih velevajo tokratni trendi.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Te mesece so torej kaki odtenki kot naročeni za drzno rdeče, rumene in oranžne, pa tudi za črne in rjave kose, ki kraljujejo modnim smernicam. To je barva, ki ponavadi najlepše deluje v mono izvedbi, torej brez vzorcev in printov, zgolj s poudarkom na linijah in krojih. Tokrat se posveča blazerjem, trenčem in plaščem, sploh lakastim, modna je v vseh podobah pletenin, odlično pa se je znašla tudi v vlogi obleke, midi krila in širokih hlač. Zelo lepo ji pristojita semiš in svetleče usnje, kar dokazujejo tudi tokratni trendi, več zanimivosti pa ta trenutek dodaja vsem denim kosom.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Kaki barve ne manjka niti med dodatki, sploh kadar je govora o širših pasovih in obutvi. Pri slednji jo bomo najpogosteje našli v podobi divjih škornjev in drznih gležnjarjev, posebno mesto pa si je letos zagotovila tudi pri grobih, daddy supergah. Nenazadnje gre za barvo, ki bo brez dvoma modna tudi v naslednjih sezonah, zato ob nakupovanju imejmo v mislih kose, ki jih bomo nosile še več let. V kolikor vaši garderobi ponavadi ne narekujejo tekoče smernice, predlagam izbiro trenča ali jakne, saj so kombinacije z njimi resnično enostavne in nasploh hvaležne.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.