Kako izgledati vitkejše za praznike

Vem. Zdaj so na vrsti nekoliko bolj oprijete, bleščeče in seksi obleke, morda kakšen kombinezon ali preprosto kostim, ki pa od vas zahteva, da ste skoraj brez trebuha, z optimalno široko zadnjico in z lepimi stegni. In vem tudi to, da je včasih čas, namenjen telovadbi, utopija, pa ne le zato, ker smo malo lene ali utrujene, temveč preprosto zato, ker ima dan, žal, le 24 ur. Za vas sem sestavila nekaj nasvetov, kako izgledati lepše, predvsem pa vitkejše za praznike; nekaj preprostih trikov, ki pa, preverjeno, delujejo. In ne pozabite, da je moda tukaj predvsem zato, da nam pomaga biti samozavestnejše in v harmoniji same s seboj. Če vas določen kos osrečuje, potem je že tako, da ga morate imeti … pomembno pa je tudi, kaj se nahaja pod njim, ker to, kar je očem skrito, zna biti še bolj pomembno od obleke same.

Perilo za oblikovanje postave

Drage moje, povem vam, da ga premalo uporabljamo! Najbrž tudi zato, ker smo še vedno ujete v percepciji, da je to perilo za stare mame in je zato grdo. A se motimo. Res je, prvi primeri perila za oblikovanje postave niso bili za nikamor, a danes se je to področje zelo spremenilo in ponuja prav ljubke modele. Ok, niso tangice, a tega niti ne morete pričakovati. Tudi čipke pridejo vpoštev in seveda modeli, ki poskrbijo, da ima vaš pas 8 cm manj, kar ni zanemarljivo. Zvezdnice ga vedno nosijo in seveda obstaja zakaj: ker so lepše, tanjše in tudi lažje hodijo v obleki, ki je zelo elastična in zelo oprijeta. Pozor: četudi nosite hlače, si ga vseeno privoščite, ker je rezultat osupljiv.

Vir: LaceHint

Nujno visoke pete

Tokrat brez izjem. Balerinke ali nizki modeli pač niso za te priložnosti, četudi so noro lepi, bleščeči, špičasti, novi in še kaj zraven. Izjema so samo nosečnice. Ni treba, da je peta visoka 10 centimetrov, lahko je občutno manj, a jo morate imeti, da pridobite vsaj nekaj centimetrov. Res je tako, da visoke pete naredijo vse, zato ne odlašajte! Nabavite model, ki je udoben in predvsem ne preozek, saj ga boste drugače res težko nosile in če imate v mislih še ples, potem boste imele težavo. Nasvet: v njih hodite že po stanovanju, da se vas navadijo!

Vir: We hear it

Pravi nakit, načeloma pri obrazu

Če imate težavo z odvečnimi kilogrami, potem uporabljajte nakit zato, da vse skupaj zamaskirate. Denimo zelo veliki, viseči uhani bodo poskbeli, da se pozornost usmeri tja in nihče ne bo opazil prevelike zadnjice ali širokih stegen. Podobno velja za statement ogrlico, a pozor, raje ne, če je vrat gubast in debel. Druga opcija so dodatki za lase, denimo vintage broške, kot sponke za lase, lahko tudi kaj bleščečega, če se tako počutite in znate nositi. Vse je v tem, kako se pravzaprav počutite.

Vir: Luxo

Temne barve na kritičnih mestih

Drži, da temne barve optično ožijo, zato si jih privoščite tam, kjer se vam zdi, da imate preveč mesa. To pa ne pomeni, da boste v črni od glave do pete, oziroma če se odločite tako, potem dodajte vsaj blazer iz bleščic, kar bo nujno potrebno. Vedno imejte na sebi tudi nekaj bleščečega in zelo glamuroznega. Če imate debela stegna so zelo dobra odločitev črne hlače, ki naj bodo ravno krojene in dovolj dolge zato, da jih nosite s petami. Če se le da, izberite visok pas. Če imate zelo velik dekolte, stavite na črno ali pač temno bluzo in jo obogatite z zlatimi, večjimi uhani.

Vir: GotCeleb

Nedrček prave velikosti

Zdi se samoumevno, pa ni, ker ženske resnično zgrešijo številko in tudi obliko. Najbolj pogosta napaka je ta, da nosijo nedrčke, ki so jih nosile pred desetimi leti. Telo pa se je vmes spremenilo in tako tudi potreba po nedrčku določenega tipa. Pazite, da koža ne visi čez robove, da vas preveč ne stiska in tudi push up učinek je že mimo, tako da iščite raje pravo oporo in lepo obliko. Za oprijete stvari je vsekakor tako, da je najbolje, če je nedrček gladek in v barvi kože ali črn, tokrat brez čipk.

Vir: DivaBra

Rdeča šminka za piko na i

Zdaj jo morate imeti, zato ker imam na sumu, da tista, ki je ne bo imela niti za novo leto, je ne bo imela nikoli. Bodite drzne, ne bojte se rdeče barve in najdite odtenek, ki je pravi za vas. Lahko je kričeče rdeča ali temno rdeča, vsekakro pa drži, da obstaja rdeča za vsako žensko in dobro je, če jo najdete. Kombinirajte jo z lepo poudarjenimi očmi, saj je decembra dovoljeno vse in ni tako, da v kolikor so ustnice rdeče, morajo biti oči nevtralne.

Vir: Pinterest

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.